Şimdi Ara

alp serverinde 70 lvl ve üstü wizard char alınacak acil plss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izmir içinden 100ytl ye kadar 70 lvl ve üstü wizard char alınacaktır ptt ilede olabilir autocad aracılıyla yada güvenilir birisi aracılıyla char almak istiyorum satmak isteyenler irtibata geçsinler lütfen yada buraya yazsınlar acil aranıyor webmaster_mustafaydin@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster_35 -- 17 Ekim 2008; 21:00:25 >

• 76LvL venus serverinde.
    http://forum.donanimhaber.com/m_26975521/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VamorteCurtela -- 7 Ekim 2008; 12:00:38 >
  • ne kadar istiyorsunkardesim ve hangi şehir?
  • İstanbul 140liraya bırakabilirim.İstanbul içi elden diğer şehirlerden ptt havalesi olabilir.Ciddi düşünüyosan referans bulabilirim istediğin kadar.
  • up bekliyorum arkadaslar daha iyi bi teklif olsa alacam 150 ytl param yok o kadar kardes
  • up
  • Farm için mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet arkadasım ong farm yapıcaz 5 arkadas yeni char acıp bi serverde kendimiz kasıcaz hepsini 1 milyon sp kasmayı planlıyoruz aldıgımız char ile benimde wizard charımda olmus olucak bölelikle
  • HALA arıyorum char arkadaslar
  • up lütfen en kısa zamanda bulursak cok süper olucak
  • up
  • up
  • up
  • up
  • 69 Full farmlı wizard var elimde 72 wizard kadar vuruyor meteor la 35k earth skilliyle 30k vuruyor ong lara. Düşünürsen NetzerkeR@hotmail.com ekle fiyat hakkında konuşalım..
  • up
  • up
  • uppp
  • 64lvl wizard+full bard skiller 60max! bende seninle aynı iş için kullandım ve emin ol 70+ charlardan daha iyi kasıyor. ( onglardan 1m sp yapanlar için ) Bizzat kendim denedim.

Düşünürsen msn adresim: flash5jack@hotmail.com

Oyun parası veya silk istemiyorum! Sm alıcam kendime o yüzden nakite ihtiyacım var. Eğer elinde sm varsa onunlada takas edebiliriz...
  • hm kardes bakalım ss lere bi anlasırsak bide ne kadar istiyorsun 64 e
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.