Ülker''i de bünyesinde bulunduran Yıldız Holding''e bağlı MersaSistem''de önemli transfer
Alpay Özbay MersaSistem''de
Sektörde önemli başarılara imza atan, en son Koyuncu Elektronik''in Genel Müdürlüğü''nü yürüten Alpay Özbay, Yıldız Bilişim Grubu''nun hızlı büyümesiyle dikkat çeken üyesi MersaSistem''in Pazarlama Genel Müdürü oldu.
Ülker''i de bünyesinde bulunduran Yıldız Holding''in Bilişim Grubu Şirketleri''nden MersaSistem''e önemli transfer. 2001 yılından bu yana sürdürdüğü Koyuncu Elektronik Genel Müdürlük görevini bırakan Alpay Özbay, MersaSistem''e Pazarlama Genel Müdürü olarak geçti. Mevcut Genel Müdür Orhan Korkusuz da MersaSistem Ülke Genel Müdürü olarak görevine devam edecek.
Yıldız Bilişim Grubu''nun iddialı şirketlerinden olan ve krize rağmen hızlı büyümesini sürdüren MersaSistem''e transfer olan Alpay Özbay, on yedi yıllık başarılı sektör tecrübesini Yıldız Bilişim Grubu''nda sürdürecek. İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği (BS) Bölümü''nden mezun olduktan sonra yüksek lisansını Kaliforniya, Stanford Üniversitesi''nde tamamlayan Özbay, 1992 yılından bu yana bilişim sektöründe faaliyet gösteren çeşitli şirketlerde ortaklık ve yöneticilik görevlerinde bulundu. Alpay Özbay evli ve bir çocuk babası.
Yıldız Holding Bilişim Grubu ve Ambalaj Grubu Başkanı Cahit Paksoy, grup olarak hızla ilerlediklerini belirterek, ''Hızla büyürken değişiyor, yenileniyoruz. Sektörde önemli başarılara imza atan Alpay Özbay''ın grubumuza katılması buna bir örnektir. Kurumsal yapımız güçlenirken, yatırımlarımız da artıyor" dedi.
hayırlısı demek lazım daha iyi para verdiler demek :d
Pazarlama Genel Müdürü olmuş. Yani satış peki sonrası ? sonraki müşteri memnuniyeti ? Servisinize gönderdiğim anakartımın dım 1 slotu değişip geldi ne alakaysa dım 1 slotunu kullanmıyordum bile ne olmuş olabilir.. Bari sağlam gelse donmalar çökmeler biosta bile işlemci sıcaklığımı 129 derece gösteriyor sabit değişmiyor bile. İlginç bir şekilde yolladığım epostaya bile cevap vermediniz. Telefonla size ulaşmak ise tam bir işkence yarım saat bekliyorum telde lütfen bekleyin 2. sıradasınız bu ne kardeşim bu devirde telde de sıramı olur.. Bilgi almak için teknik servisle bile görüştürmediler anakartı bidaha yolla bakalım iyi valla gitsin gelsin istanbula gidiş geliş zaten 20 gün.....
Yöneticiliğimi yapmakta olan Özbay, ikili ilişkilerde, insan yönetmede ve kullanmada ustadır. Önden yüzüne güler, arkadan sallamaz. Bazen yüzünde o gülüşü farkedersiniz. O kimsenin farketmediğini sanır ama herkes farkındadır. Onunla ilk kez tanışanlar vaybe adama bak ne vizyon ne karizma der, ama 3-4 ay yanında çalışmış adama illallah ettirir. Demişlerdi de inanmamıştım. Hiçbişeyi beğenmez, herşey de bir kusur mutlaka bulur. Süper CEO'dur kısaca kendisi. Böyle devam ederse yıldız holding yönetim kurulunda sandalyesi garantidir. Bir an evvel yükselse de rahatlasak:)