Bildirim
Alper Aga Fan Club(Heretic,KaRaNboL) (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benide eklesenize guildin listesine. Az mı kestim ordaki intleri nasıl unuttunuz beni ? Tek kıritiklik işiniz vardı
Karpinimi, Yagami'yi, noob01 i özledim.
Duk[e]911 ile hala msn den görüşüyoruz. TENGHIS de benimle birlikte WoW oynuyor... -
quote:
Orjinalden alıntı: Nuri Alço
Benide eklesenize guildin listesine. Az mı kestim ordaki intleri nasıl unuttunuz beni ? Tek kıritiklik işiniz vardı
Duk[e]911 ile hala msn den görüşüyoruz. TENGHIS de benimle birlikte WoW oynuyor...
Kemal abi nasıl öyle bir hata yapmış.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Déaron
quote:
Duk[e]911 ile hala msn den görüşüyoruz. TENGHIS de benimle birlikte WoW oynuyor...
Kemal abi nasıl öyle bir hata yapmış..
Bence sizi bırakarak gayet mantıklı davranmış. Ben onu eskiden de seviyordum. WoW'a geldi daha çok sevdim.
Neyse ben seni oyunundan alı koymuyayım. Sen tıflık yap deveni deviren hunterlara küfür et...
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Déaron
quote:
Kemal abi nasıl öyle bir hata yapmış..
Bence sizi bırakarak gayet mantıklı davranmış. Ben onu eskiden de seviyordum. WoW'a geldi daha çok sevdim.
Neyse ben seni oyunundan alı koymuyayım. Sen tıflık yap deveni deviren hunterlara küfür et...
Benim senin gibi oyunda gördüğüm her kişiye küfür etmek gibi bir eğlencem yada davranışım yok.. Sen devam et oyununa.
-
aga ben karpinin yeni sahibiyim karpin bende şu an o charı nie bıraktın aga o char bırakılırmı yhaa -
Bide utanmadan yeni sahibiyimmi diyorsun adi herif -
nie utanıcakmışım lan ne var bunda utanıcak sattı aldım -
Sen kimden satın aldın o charı? -
emirhan die bi çocuk sattı soyuk bi şekilde ben topladım +5 set 3 gün önce yine soyuldu -
Tamam kardeşim kusura bakma o emirhan denen adama güvendim ıd pw yi verdim 100 ytl mi yollamadı char çalındı fln ayak yaptı o charda 750m nakit gold + 500m gold edecek de satılmayı bekleyen ıtem vs... vardı neyse sağlık olsun güle güle kullan quote:
Orjinalden alıntı: ugur009
emirhan die bi çocuk sattı soyuk bi şekilde ben topladım +5 set 3 gün önce yine soyuldu
-
evet 750 ytl vardı biliorum itemlerinide biliorum ama allah razı olmadı emirhan soyuldu sonra soyulunca ben aldım ben topladım ama 3 gün önce soyuldu yine bu arada 750m yi nasıl yaptın aga yhaa :D ben 300ü zor yaptım -
ama sana helal olsun gerçekten güzel char yapmışsın hastası olmayan yok farmda bitti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X