- Genel Özellikler: Rehber (http://goo.gl/pfEpnv ) * 1 Level Başlangıç 105 Level Bitiş * Lonca Turnuva Ödülü 1000TL * Düello Turnuva Ödülü 500TL * Youtube Kostüm Sistemi * +15 Loncalara 50TL Değerinde Sponsor Fırsatı * +20 Loncalara Ücretsiz Ts3 Fırsatı * Şifreli Şeytan Kulesi * Offline Pazar Sistemi * Ch1 Yazmalı Ch2 Seçmeli Ejder Sistemi * Sandık Aynası Sistemi * Pazar İsim Mesafe Sistemi * Krallık Sistemi (Kral Oyuncu Ve Kral Lonca) * Özel Yazılmış Pet Sistemi * Şifreli Karakter Güvenlik Sistemi * Uzaktan Ticaret Sistemi * Matkap Sistemi (4. yuva için ) * Özel Ticaret Sohbet Kanalı * Lonca Savaşı Girecek Kişi ve Skor Seçme * Nemere - Razador - Catacomb - Barones Bossları * Gelişmiş İtem Kilitleme Sistemi * Açık Lonca Liderleri ve Lonca Ajan Sistemi* * Lonca İstatistik ve Lonca Tanıtım Sistemleri * Lonca Savaş Sistemleri * 5 Envanter * Grup Kutsama Sistemi * Hızlı Depo-Nesne Market Sistemi * Hızlı Menü Sistemi * Kostüm ve Pet Sistemi * Gönüllü Destek Sistemi * Asistan Sistemi * Daha fazlası içinwww.alpha2.net
Teşekkürler iyi forumlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme