Şimdi Ara

Alphacool ürünleri çok yakında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alphacool Almanyanin ileri gelen Sivi Sogutma üreticilerindendir.

Üc senedir Sivi Sogutma piyasasinda faal olan Alphacool 52 calisani, 4,5-5 milyon €'luk cirosuyla tüm dünyaya mal vermektedir. Amerikan pazarindadaki ismini büyütmüs olan Alphacool Avusturalya ve Japonyadaki bayilik sayisinida arttirmaktadir.

Cok genis ve derin stoga sahip olan Alphacoolun ürünleri referansi olan her Anakarta, Ekrankartina vs. uyumludur, Ön Montajli Hazir Kasalar, Su tanklari,Low-noise Fanlardan,Case modding mamüllerine kadar bircok kaliteli mali deposunda bulundurmaktadir.

Ön Montajli Hazir Kasalarimizin ,Komple Setlerimizin yani sira cesitli Sogutma Bloklari ve özgün parcalardan olusan cazip öneriler sunmaktayiz.

Ürünler çok yakındawww.orsistem.com'da hazır stokta bulunacaktir.

ORSİSTEM BİLGİSAYAR
    Adres: Onur Sk. No:18/2 06930 Sincan/ANKARA
    Tel: 0312 270 22 57 Faks: 0312 268 94 18
    www.orsistem.com -www.teknobilonline.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazaakor -- 23 Haziran 2006; 11:48:17 >

• http://www.alphacool.de/xt/product_info.php/products_id/715/cPath/5_34_35/alphacool-nexxxos-radiators/alphacool-nexxxos-xtreme-iii:.html
    http://www.alphacool.de/xt/product_info.php/products_id/4026/cPath/5_40_41/alphacool-reservoirs/aus-alphacool-agb1.1-for-eheim-1046-48.html

bu ikisini alabilirim.. tr ye ne zaman gelicek tam bi bilgi vermeniz mümkünmü? ona göre radyatörü firebal dan da sipariş verebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omseku -- 23 Haziran 2006; 13:22:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: omseku

http://www.alphacool.de/xt/product_info.php/products_id/715/cPath/5_34_35/alphacool-nexxxos-radiators/alphacool-nexxxos-xtreme-iii:.html
    http://www.alphacool.de/xt/product_info.php/products_id/4026/cPath/5_40_41/alphacool-reservoirs/aus-alphacool-agb1.1-for-eheim-1046-48.html

bu ikisini alabilirim.. tr ye ne zaman gelicek tam bi bilgi vermeniz mümkünmü? ona göre radyatörü firebal dan da sipariş verebilirim..

nerdeyse aynı malzemelere benimde ihtiyacım var , ama zaman çok önemli , lğtfen bir tarih veriniz ve pmden fiyat gönderiniz.

iyi günler

• iyide niye reklam yapıyon ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: lazard

iyide niye reklam yapıyon ??

yapsın kardeşim sana ne zararı var.
  • Konuyu Lütfen sıcak forsatlar bölümüne taşıyınız burası reklam alanı değil
  • kesinlikle fikrine katılmıyorum.. forumda ben devamlı soğutma bölümünü takip ediyorum.. fıcak fırsatlar bölümüne devamlı bakamıyom.. bu tarz şeylerin burda da yayınlanması güzel bence
  • quote:

kesinlikle fikrine katılmıyorum.. forumda ben devamlı soğutma bölümünü takip ediyorum.. fıcak fırsatlar bölümüne devamlı bakamıyom.. bu tarz şeylerin burda da yayınlanması güzel bence

+1 , zaten anasayfadaki bazı önemli ürünlerde o/c bölümüne konuluyor ( ve bence iyide oluyor ) , bence kızgınlığın gereği yok , Tr ye böyle parçalar getiren bir firmanın o/c sayfasında topic açmaya hakkı olsun bi zahmet ....
  • tamam da bilgi verilecekmi? madem başlık açıldı umarım takip edilir...
  • tebrik ederim.. epey alışveriş yaptım ALPHACOOL'dan. kargo ve gümrük masrafları çok canımı yakmıştı
    eğer gelirse türkiyedeki en kaliteli sıvı soğutma malzemeleri olur.. en kısa sürede stoklarınıza UYGUN FİYATTAN girer inşallah
  • En kısa sürede faal ve bol çeşitli bir pozisyona gelirsiniz... Ankara alan biri olarak sık uğrak yerlerimden biri olabilir.
  • dört gözle ürünlerinizi bekliyorum
  • Reklam da olsa, detaylı bilgi ve gerçekten ihtiyaç duyduğumuz elit ürünler olduğu için iyi olmuş buraya açılması konunun.

Umarım çeşit bol olur ve firma, müşteri memnuniyetini ön planda tutup kimseyi madur etmeden tedarik sağlar.
    Gerçi Firebal ve Mavi sağolsun, Ankara firmalarının referansı sağlam bu konuda.

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavus78 -- 24 Haziran 2006; 1:49:19 >
  • quote:

tamam da bilgi verilecekmi? madem başlık açıldı umarım takip edilir...

hakkatten , çok özensizce bir davranış
  • aferin orsisteme
  • konuyu açan vatandaş hani nerde ürünler?? sendemi döviz dalgasına kapıldın.. sitede burak Alphacool u doğru dürüst bileşen yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 20 Temmuz 2006; 20:35:50 >
  • Valla bence çok iyi olacak,iş tekelden çıkınca pazar biraz daha rahatlar,çeşit artar,bulunur hale gelir.Hadi hayırlısı...
  • Mecbur kalmadıkça bunu yapmayı hiç tasvip etmiyorum ama bu konuyu açan haketti.

Bir ay olmuş neredeyse, bu zaman zarfında herhangi birşey getirip koymayacan, ne halt etmeye topic açıp da yok alphacool yok bilmem ne diyerek niye reklam yaparsınız be adamlar?
  • Alphacool ürünlerine bu sitede rastladım sanırımwww.editorunsecimi.com çılgın şeyler var bir bakın lordlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.