Şimdi Ara

AlphaKo Yabancıların Yrumları We Gm Nin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yea dude there like 99% ppl of turks at ur server

üye:
    Yeah...I Been ON frm jus now when turks
    starts killing NPC And the serve was
    lagging bad and the chat box was full of turks language ..
    .No1 bother to listen ..so pls ban turks for killing
    NPCS and doesnt use english..try playing ur server now yann..trust me..u hate it

üye:
    hey the reason server is laggin cos of all these fking turks killing npcs on purpose,
    btw yann i hope u read my pm or my msn message

üye:
    is server up? cos i can login but wen i try getin the server i get the 10061 failed
    message thing, anyone else gettin it? and btw have all the turks been banned

GM:
    no lol i dont ban any turk

üye:
    Thats why your server sucks, its the turks non stop killing npc and lagging server

üye:
    Yep, turks sucks, you need GM in game to ban them and where is one thing,
    can you make anvil 100% for all items? or it is impossible?

walla ingilizcem olmadıgı için anlamadım ama size getirdim anlayanlar açıklar belki

• merak ettim ne yazıyo :S up up up
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLTa_tr

üye:
    yea dude there like 99% ppl of turks at ur server

üye:
    Yeah...I Been ON frm jus now when turks
    starts killing NPC And the serve was
    lagging bad and the chat box was full of turks language ..
    .No1 bother to listen ..so pls ban turks for killing
    NPCS and doesnt use english..try playing ur server now yann..trust me..u hate it

üye:
    hey the reason server is laggin cos of all these fking turks killing npcs on purpose,
    btw yann i hope u read my pm or my msn message

üye:
    is server up? cos i can login but wen i try getin the server i get the 10061 failed
    message thing, anyone else gettin it? and btw have all the turks been banned

GM:
    no lol i dont ban any turk

üye:
    Thats why your server sucks, its the turks non stop killing npc and lagging server

üye:
    Yep, turks sucks, you need GM in game to ban them and where is one thing,
    can you make anvil 100% for all items? or it is impossible?

walla ingilizcem olmadıgı için anlamadım ama size getirdim anlayanlar açıklar belki

Çevirelim de banlanalım mı?

Türkler lag yapıyor (Kesinlikle doğru), npc lere dalıyor (Bu tamamen salaklıktır, 3 yaşındaki çocuğun eline taş vermişler npc ye dalıyo sanki) diyorlar (Parantez içindekiler benim düşüncelerim) ve türklerin banlanmalarını istiyor GM'ler de banlamıyor.

• ya türkleri ....... filan diyorlar gm türkleri banlıyorum diyor ilk üye serverı %99 unun türk olduğunu söylüyor ondan sonra biri neden serverı ... diyon türkler bu serverı öldürüyor diyor sonuç olarak bunları diyenleri yakalarsam
  • beni sinirlendiren kısmı ise fucking turks demesi(bu ne demek bilmeyeniniz otur heralde)
  • yoo dün admine ban al turks dediler
    admin de notice geçti ben israilliyim turk lerle komsuyum banlayamam dedi tabe ingilizce olarak
  • adm niye turkleri banlasınkii sonucda kendı serverını gelıstırmeye calısıyoo...yakında 1 2 server daha açar trkonun yapmadıgını... sonucunda para kazanıyo
  • beyler alphko da ya şifre ıd yazıom connect e basıom öle beklio bu geçermi lütfen cvp larınızı bekliom sizdede öyle oluyormu yani???????????????????????
  • hatta ondan sonra bi notice geçti ingilizce bilen bi türk bana pm atsın dedi(tabi bunu inglizce dedi) sonra bi nick söldeim(onu unuttum) ona teşşekür etti
  • usko da da türkler var Adam da bilior işini bu oyunu oynasa türkler oynar bişey yapmıor . DA şu oyunu biraz kuralına göre oynasak hiç bişi olmucak gül gibi gçinecez
  • tüm serverlarda lag var arkdaşlar durmadan bağlantı kopuyor takıların sadece bir tanesini alabiliyorsunuz öle sğlendiği gibide 10 dakikada 60 olunmuyor bugün gün boyu anca 48 oldum oda durmadan düşüyor oyundan tavsiye etmiyorum kimseye
  • pardon yanlış yazmışım

saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 17 Haziran 2006; 21:22:43 >
  • şu anda cidden oyuna girmiyo bekliyo ??????????? die bi hata çıkıyo
  • madem lag olacak nie npclere saldırmaya izin weriliyor npclere saldırılmasa usko gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: talha1907

madem lag olacak nie npclere saldırmaya izin weriliyor npclere saldırılmasa usko gibi

adamlarda keyfinden yapıyodu sanki. kolay mı kardeş ta ne zamanın versiyonu bu. adamlar deli gibi uğraşıyolar bugları düzeltmek için. npcleri saldıramaz hale getirmek zor bişey. anca hp lerini yükseltirsin ataklarını yükseltirsin ona dalan adam yatar direk
  • Türkçeye çevir piraz
  • vallaha yaa bnde bi şey anlamadım
  • ya onu bunu bırakında inş server açılır
  • Tamamen amerikan işidir bu heryeri buram buram amerika kokuyo. Ayrıca dedikleri sadece kendileri için geçerlidir. Hiç bir zaman chatte sadece türkçe kullanılmaz. Örneğin ben her seferinde bir item satarken örneğin : iron bow satılır / selling iron bow yazarım ve böyle yazanda birçok türk arkadaşımı gördüm. Bu tamamen bir saçmalıktır. Ayrıca biz türkler içinde çok iyi ingilizce bilenler de var. Özürdilerim övünmek gibi olcak belki ama benim ingilizcem çok iyidir ve bu konuda bir çok amerikalıdan da takdir aldım. Daha 3 gün önce california lı bir amerikan benin iyi ingilizcem den dolayı tebrik etti.

Sonuç olarak üstteki yazıları dikkate almayınız tamamen yalandır. Amerikanların Türklere olan nefreteini gösteren başka bir oyun daha yorum sizindir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenika -- 17 Haziran 2006; 22:24:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.