Şimdi Ara

ALPINE CDE-110UB vs PIONEER DEH-X 3550 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    230liraya geldi bana o yüzden iyi oldu.
  • SabitSalınım kullanıcısına yanıt
    Kutu üzerinde short wave olduğu yazıyor.
  • halog kullanıcısına yanıt
    x3650ui de 250 lira pek bi fark sayilmaz hayirlisi olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 270den aşağı ben bulamadım.
  • etiketledigim arkadas 250 ye aldi

• quote:

Orijinalden alıntı: xtreme28

valla ne yalan soylum o kadar teyp kullandimda bu kisa dalga radyo nedir ne ise yarar anlamadim

Yeteri kadar teyp kullanmamışsın demekki daha...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SabitSalınım

quote:

valla ne yalan soylum o kadar teyp kullandimda bu kisa dalga radyo nedir ne ise yarar anlamadim

cok biliyorsan google arastirmasi yapmadan anlatta bilelim ihtiyac duymadim dedigin ozellige

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SabitSalınım

quote:

cok biliyorsan google arastirmasi yapmadan anlatta bilelim ihtiyac duymadim dedigin ozellige

Google araştırması mı? yapmadım ki zaten. Buradaki kullanıcılara var mı yok mu diye sordum. "O kadar teyp kullandım ki" diye sen atladın. Anlayacağını bilsem kısa dalga alıcı nedir devre tasarımından başlayarak anlatayım ama ... Madem güveniyosun kendine bu kadar sen google araştırması yapmadan bana kısa dalga ile ilgili zor bir soru sor da görelim kim neyi bilir neyi bilmezmiş. hatta konuyu da genişletelim tüm audio sistemleri ile ilgili ister teknik ister akustik bir soru. sana ait olsun yeter. kullandığın teyplerin radyo bantlarını bile bilmeden uzman nasıl olunur bizde öğrenelim.

*Türkçe dışında ingilizce ve rusça soru da oluşturabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabitSalınım -- 14 Haziran 2014; 6:37:53 >

cok biliyorsun ya burada kullanici olduguma gore benimde cvp verme hakkim oldugunu dusundum bahsettigin konu hakkinda bilgi sahibi olmadigimi ve ogrenmek icinde bi nevi nedir ne ise yarar diyede cumleye ekleme yaptim koçum demekki cok gerekli bi ozellik degilmis banada arastirmasini yapmadim ama sen cok bilmis gibi insanlara yaklasacagina kendinle olan sorununu cozmeye calis bence koçum...

• quote:

cok biliyorsun ya burada kullanici olduguma gore benimde cvp verme hakkim oldugunu dusundum bahsettigin konu hakkinda bilgi sahibi olmadigimi ve ogrenmek icinde bi nevi nedir ne ise yarar diyede cumleye ekleme yaptim koçum demekki cok gerekli bi ozellik degilmis banada arastirmasini yapmadim ama sen cok bilmis gibi insanlara yaklasacagina kendinle olan sorununu cozmeye calis bence koçum...

Benim gibi kaç koçun daha var bilmiyorum ama Çoban olduğun net.

"bahsettigin konu hakkinda bilgi sahibi olmadigimi"
    "ogrenmek icinde bi nevi nedir ne ise yarar diyede cumleye ekleme yaptim"

Cahillik ayıp değil. Ama cahil olup birde bunu kabullenmeden ahkam kesmek adamı bu duruma düşürür. Nasıl geldin hizaya bak. Bir soru bile üretemeyecek kadar eksik olduğun bir konuda yaşın kadar bu işi yapmış adamlara atarlanmamayı öğrenirsin belki bu vesileyle.Vur kendini doğaya şimdi...Elektronik işine biz bakarız.

fazla elektronige baglama kocum carpilirsin bakiyorumda yavas yavas kendinle olan sorununuda cozmeye baslayip edebiyat baglamaya gecmissin cenene vurmus...

aksam aksam nelerle ugrasiyoruz cocukmu eglendircez burda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 14 Haziran 2014; 19:21:37 >
  • Kullandığın kelimelere dikkat etmemekte aynı cahilliğin gibi ısrarcı olursan foruma veda etmek zorunda kalacaksın. Seviyesizliğin terbiyesizliğin luzumu yok. 35 yaşımdayım ben seviyesizleşme. Laf salatanı elektronikte yap becerebiliyosan.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.