Şimdi Ara

Alpine UTE-72BT Yeni Teyp alacak herkese tavsiye edilir... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
20.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu üründen bende aldım yalnız bir sorunum var. Ben radyoları ayar ediyorum arabanın kontağını kapatıyorum sonra tekrar açıyorum ayarladığım tüm radyo frekansları sıfırlıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
  • Yanlış bağlantı yapılmış gibi görünüyor.Kırmızı olan kablo kontağa, sarı olan kablo aküye bağlanmalıdır.Sarı kablo hafıza kablosudur.
    İki kablo direk aküye bağlanılarak da kullanılabilir. Bu şekilde bağlandığınızda kontağı kapatsanız bile teyp kapanmaz hafıza silinmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hayırlı forumlar. Bende alpine Ute 72 bt almayı düşünüyorum ama bir kaç sorum olacak. Öncelikle ürünü 2011 linea aracıma taktırmayı düşünüyorum,araca montaj yapılırken herhangi bi aparatı yada çerçeveye ihtiyaç oluyormu. Birde usb den şarkı seçerken istediğimiz Şarkıyı seçebiliyormuyuz.yani dosya atlatma ve şarkı seçme işlemi nasıl. Bu konularda yardımcı olursanız bende bu üründen almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler hayırlı günler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpine ute-72bt 'yi özellikle bluetooth bağlantı için Caddy 2005 model aracıma taktırdım fakat kontağı kapatıp anahtarı çeksem bile teyp çalışır vaziyette kalıyor. Eski orjinal teybinde anahtarı kontaktan çekince kapanıyordu.

Tesisatı yapan arkadaş "çift elektrik girişli değil bu teypler " gibi birşey dedi. Bilgili arkadaşlar bu duruma ne derler?
  • Alakası yok benim araçta kontağı kapattığımda teyp de kapanıyordu. Bağlantıyı yapan acemi galiba başka birine gidin bence :)

• LİNK

Alpine kullandım fakat ses sistemi kuracaklara bunu tavsiye ederim bu mal harika
  • Selam konu eski ama yedinen canlandırayım istedim.Alpine bt72 cihazı yeni aldım Aracım 2004 Passat comfort.Teybin orjinalinde biliyorsunuz kumanda çıkmıyor.Aracımın direksiyonunda kumanda özelliği var önceki orjinal GAMMA teyp direksiyondan kumanda edilebiliyordu.Şimdi Alpine teyp i direksiyondan nasıl kumanda edeceğim? Bununla ilgili yardım bekliyorum. Özellikle belirteyim ALPİNE hakikaten güzel teyp.Alacaklara tavsiye ederim.
  • koppa kullanıcısına yanıt
    Koppa kardeş,teybi kullanmaya devam ediyormusun? Direksiyondan kumanda çalışıyor mu? Çalışıyorsa nasıl oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavro33

Koppa kardeş,teybi kullanmaya devam ediyormusun? Direksiyondan kumanda çalışıyor mu? Çalışıyorsa nasıl oldu?

1 aydan beri teyp arızalıydı, geçen gün aldığım yere götürdüm, merkeze göndericeklermiş. Ekranda görüntü var çalışıyor görünüyor ama ses vermiyor.

Genel manada iyi çıkışlar ile iyi ses verir diye düşünüyorum. Ben aracın üzerinde gelen hoperlöler ile memnundum, tek sıkıntısı blutooth bağlantıda tiz sesleri insanın kulağını tırmalıyordu, teybin ayarları karışık biraz çözümü vardır ama vakitsizlikten uğraşamamıştım.

• koppa kullanıcısına yanıt
    Koppa kardeş soruma cevap vermemişsin ama yinede teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavro33

Direksiyondan kumanda yoktu kutuda, araçta da yok. Kullanmadım yani...

• Arkadaşlar bu üründe hırsızlık engellemek için bir özellik var mı? Yani bazı ürünlerin kafasını söküp götürebiliyorsun da var mı bunda peki?

• Evet cikarilabilir kafa.ayrica guzelde bir kutusu var kafayi cikarip icine koyarak eve goturebilirsin. @Suyheuti

• bu teybi aldım.. telefonla bağlanıp müzik dinliyorum ancak telefon araması gelince sesi hoparlörlere verip benim sesimi karşıya iletmiyor?

neden olabilir acaba? telefon iphone 7...

• Oncelikle hayirli olsun.Mikrofon baglantisini yaptiniz mi?yaptiysaniz dogru baglanti yaptiginizdan emin misiniz?iphone bluetooth ayarlarindan baglanti ayarlarindan yetki verin bunun disinda olmamasi imkansiz

• quote:

Orijinalden alıntı: TCKaRa

Oncelikle hayirli olsun.Mikrofon baglantisini yaptiniz mi?yaptiysaniz dogru baglanti yaptiginizdan emin misiniz?iphone bluetooth ayarlarindan baglanti ayarlarindan yetki verin bunun disinda olmamasi imkansiz

Suan yurtdisindayim artik donunce bakacagim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam Biskrem42,tavsiyeniz üzerine Alpine UTE-72BT aldım ve montajını yaptırdım.Ancak seslerde sorun çıktı baktık ki kapı höparlörlerinin dördüde patlak çıktı. Montajı yapan usta SPG-17C2 240W önlere ve SPG-17CS kompenent arkalara taktı çünkü arka twitlerde de sorun çıkmıştı. Montaj yapıldığında usta yükses sesle deneme yaptığı için o zaman pek dikkat etmedim.Ancak daha sonra uzun yol yaptım tabii doğal olarak yükses sesle dinlemek imkansızdı kısık seste pek tat vermediğini anladım.Ustanın elinde olmadığından önlere kompenenet kullanamadım Hata mı ettim? Önleride kompenent yaparsam değişirmi? Salam ve dua ile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TCKaRa

Oncelikle hayirli olsun.Mikrofon baglantisini yaptiniz mi?yaptiysaniz dogru baglanti yaptiginizdan emin misiniz?iphone bluetooth ayarlarindan baglanti ayarlarindan yetki verin bunun disinda olmamasi imkansiz

Mikrofon baglantilarini beceremedim. Hoparlorlerden karsi tarafin sesi gelmiyor. İphone da herhangi bir yetkilendirme yok sadece kisileri eslestir secenegi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu teypten kullanıyorum ve orta seviye memnunum. Gelelim bazı özelliklerine, USB ile mp3 dinleyecekseniz USB içerisinde 250 den fazla şarkı bulunmaması gerekiyor.
    DJ Setleri var mesela 1.30 saatlik 2 saatlik bu büyük dosyalar cihazda reset sorunu oluşturuyor, afallıyor dinlemenizi tavsiye etmem dinlerken cihaz kapanıp resetleniyor. MP3 dosyalarınızın tag değerlerini temizleyin, bunun için Mp3Tag adlı uygulama ile parçaları programa sürükleyip hepsini seçin ve üzerinde sağ tık ile Etiketi Kaldır deyin kaydedin temizlenir. Sorun çıkma ihtimali daha az olur. Aynı parçayı da 1 saat den fazla dinlemeyin yazıyordu kullanım kılavuzunda.
    Çok katı kuralları var bu makinanın hiç beklemezdim ama alışmaya çalışıyorum.
    Telefondan BT ile müzik dinleyecekseniz Android için uygulamadan uygulamaya ses kalitesi ve ses seviyesi değişebilir. Play Store dan size uygun playerı bulup kullanmanızı tavsiye ederim. Eski Sony telefonumda bulunan dahili player bana yeterli geliyordu ama ASUS telefon alınca durum değişti. Asus telefonumda extra olarak Onkyo HF Player kullanıyorum ses kalitesi olarak ihtiyacımı karşılıyor.

• Mavro33 M kullanıcısına yanıt
    hocam önlere tiz arkaya da oval hoparlör takarsanız daha iyi verim alırsınız.
    Oval hoparlörde de alpineyi tavsiye ederim.. Net ses veriyor..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.