Şimdi Ara

Alps serverında lvl 80 hybrit spear

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alps serverında 80 lvl hybrit spear carımı uygun fiyata satıyorum ilgilenenler pm atarsa msneden carın resimlerini yollayabilirim yada buraya nasıl koyacağımı söylerseniz buraya koyarım beceremedimde:)
    http://urun.gittigidiyor.com/80-lvl-Alps-serverinda-hybrit-spear-silkroad_W0QQidZZ5246147 güven problemi olanlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavikorku50 -- 24 Haziran 2007; 17:49:25 >

• itemler

• çara fiyat olarak 300 ytl başlangıc fiyatı belirledim 5 gün içerisinde en yüksek ücreti veren kişiye satılacaktır lütfen ciddi alıcılar pm yoluyla ulaşsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavikorku50 -- 22 Haziran 2007; 14:55:08 >
  • ben taLibim 300 YtL ise "pm"den uLa$...
  • bu resimler 1 ay önce çekilmiş şuan çar biraz daha iyi durumda ..
  • ya sen bu çarı niye satyonki, ce hiç satma 80lw kasmak çok zoe ben de istedim kasmaya olmadı bi soyolar bişey olyo yane

• quote:

Orjinalden alıntı: ilyasking

ya sen bu çarı niye satyonki, ce hiç satma 80lw kasmak çok zoe ben de istedim kasmaya olmadı bi soyolar bişey olyo yane

Lvl 80 e kasmaktaki amaç zaten charı satmak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim 80lvl çarım olsa bırak satmayı oyundan çıkmam .Oyunda gezmedik bi yer bırakmam (tabi hunterlik veya thieflikle)
  • quote:

ya sen bu çarı niye satyonki, ce hiç satma 80lw kasmak çok zoe ben de istedim kasmaya olmadı bi soyolar bişey olyo yane

Allah'ım konuşmaya bak
    Fatih Ürek gillerdensin heralde

• quote:

ne biçim türkçe o öyle :S

• quote:

Puhahah Konuşmaya bak artonun kız kardeşi

• quote:

bu ne böyle muahaha zzuuuuuuuuuuuhaha huhahehehekikiki ve hohhohhhhhhhhooo

• ^^ Saçma konu
  • quote:

hll olsun türkçeyi daha iyi katledemezdin

• quote:

selam arkadaşım başta senn bu mesajına hiç dikkat etmemiştim ama baktım ki baszı kişiler senn bu mesajın üzerinden post kasıo bende yararlanıyım dedim.

o kişilere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerisona -- 23 Haziran 2007; 14:45:12 >

• yuh la şu çarı 300 e satıyoruz alıcı çıkmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerisona

quote:

selam arkadaşım başta senn bu mesajına hiç dikkat etmemiştim ama baktım ki baszı kişiler senn bu mesajın üzerinden post kasıo bende yararlanıyım dedim.

o kişilere

Ona bakarsan sende şuanda bizim sayemizde post kasıyosun.Bende senin sayende post kasıyorum.O zaman forumda kimse mesaj atmasın post kasıyo olur.Akraban falan mı?Niye zoruna gitti anlamadım...

• ya olum noluyo sizlere nomad bi gelse silkroad formunda 3kişi gözükecek vallaha bakın yapmayın şöyle toplu ban yiycez
  • quote:

Orjinalden alıntı: batugol73

quote:

Orjinalden alıntı: nerisona

quote:

o kişilere

Ona bakarsan sende şuanda bizim sayemizde post kasıyosun.Bende senin sayende post kasıyorum.O zaman forumda kimse mesaj atmasın post kasıyo olur.Akraban falan mı?Niye zoruna gitti anlamadım...

hacıııı post kasma amacının kimn güttüü belli hiç benle polemie falan girme şimdi bi mesajın ardına takılıp post kasma gibi bi amacım yok. akrabam falan olduğuda yok.Ezilenn yanında olmak için akrabası m ı olmak lazım ??

dalga geçme amaçlımı forumda takılıosunuz yoksa birbirimize faydalı yararlı ve yardımcı olabilmek içinmi ? ikinci dediğimde seçeneği ortak benimsiyorsak üstte görüldüğü gibi 5 kişi aynı mesajı tekrar etmezdi.

• CHARI NAKİT 300 YTL YE ALIYORUM BENİ BUL HESAP NONU VER AYRICA CHARIN BAŞINA BİRŞEY GELMEZ DİMİ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.