ahbe adamlara bak ben daha birkez olsun netür olursa olsun sos bi silah bile düşüremedim
ah o sosounlar bende olacaktı ki bişey sorcam sosun olduunu nerden anladınız sos da ole parlamıyo mu?
adama herşey düşmüş bize bi sos bot düştü o kdar
quote:
Orjinalden alıntı: lord of comandos
ah o sosounlar bende olacaktı ki bişey sorcam sosun olduunu nerden anladınız sos da ole parlamıyo mu?
itemin üstünde seal of star yerine seal of sun yazıyor
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: lord of comandos
itemin üstünde seal of star yerine seal of sun yazıyor
belkide sos dur o zmn kandırıodur bizi
çok güzel resimler sağol
söylentiye göre o 2 sosun blade ve shield bunlara bide sosun bowu ekleyin monster scrolllardan çıkmış.insan bazen düşünüyor ya bu kadarmı bal olur diye ama neden olamsın tabi bu br oyun sonuçta herkes taklamakanda cavede ararken sosunları monster scrolları npc ye satarken o kadarda önemi olmayan bu scrollardan çıkması o kadarda garip olmaz herhalde.sonuçta alpste sosun yağdı 10 gün içinde 3 blade 2 shield ve 1 bow düşüt tabi daha öncede glavie ve spear.o kadar kafa yoracak bişey değil.hiç ummadığınız bir anda sos som sosunla karşılaşabilirsiniz eee gerisi size kalmış caty benim arkadaşım aynı guilddeyiz serverda çoğu kişinin korkulu rüyası özelliklede intçilerin ama strcilerde armorlu bile olsa pek farketmiyoroyunda belirli kişiler öne çıkacak (itemleri;lvlleri ile) bu zaten olacaktı şaşırmaya gerek yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme