Şimdi Ara

ALS Hakkında Yardıma İhtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merak ettiğim ve söylemek istediğim benim için önemli olan çok şey var o yüzden maksadı aşağılamak, inci sözlük jargonundan laflar saymak veya yalan yanlış tecrübeler paylaşmak olanlar bu başlığı terkederse sevinirim.

Ben 8. sınıfa gidiyorum hayatımda hiç sınıfta kalmadım ve disiplin suçlarım yok, 1997 Haziran(13) doğumluyum, 1.79-80 boylarında; 90 kilo civarında bir kişiyim, görünüm olarak normalim. (uzun boylu ve kalıplı gözüküyorum, g*t göbek obez bir tipim yok)

Bugün okulumuzda Müdür Yardımcısı konumundaki bir hocamız; Askeri Lise ile ilgili ufak bir konuşma yaptı ve başvuru kağıdı dağıttı.

Eve geldiğimde osym.gov.tr'ye girerek daha ayrıntılı bilgilere ulaştım. (adım adım başvuru yapma, kilo boy sınırı, girmek için gereken bütün ayrıntılar-şartlar vs.) Sözlüklerden (ekşi vs.) ve buradan bazı arkadaşların tecrübelerini okudum, bilgi edindim fakat hâla aklıma takılan durumlar var.

Şimdi o kadar kötü bir boy-kilo sistemi var ki "oha" dedim kaldım. Ben 1.80 boyundayım, ancak 13 yaşındaki bir kişi için boy sınırı 1.71, kilo ise 67. Bu durumda beni alırlar mı?
    Başlığın birinde okuduğuma göre uzun boylu ve kalıplı olmam bana avantaj sağlayacakmış ancak Askeri Lise olayının çok ciddi olduğunu düşünüyorum, 1 santim bile fazla/az olsa hayatın gidiyormuş vs. (Karacılık veya denizcilik tercih ediyorum. Havacılık gibi bir fantezim yok)

Soracaklarım bukadar, bu işlerden çok iyi anlayan ve görmüş geçirmiş bir abi baştan aşağı askeri lise tecrübesini paylaşırsa çok mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crux Ansata -- 2 Mart 2011; 17:23:07 >

• Als ye girmiştim bende zamanında.O sitedeki boy kilo oranını tutturmalısın.Senin dediğin gibi uçurum varsa arada hayatta almazlar.Belki birkaç kilo oda duruma göre değişir.Eğer azami boyu geçmişsen de giremezsin.Adı üzerinde Azami.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.