Şimdi Ara

Alsam pişman olur muyum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HalfGlaze

quote:

Orijinalden alıntı: akonkayra67

quote:

Orijinalden alıntı: HalfGlaze

Arkadaşlar ben lumia 820 almayi düşünüyorum fakat elimde şu an htc sensation xe var satıp 820 alsam sizce pişman olur muyum android rahatlığını Windows verir mi ben Windows launcher kullanıyorum zaten nerdeyse her şeyim Windows ama ne biliyim kaygiliyim alan arkadaşlar memnun mu?

Öncelikle merhaba,

Ben yaklaşık 1 aydır L820 kullanıyorum ve çok memnumum.

Eğer telefonu mail,internet,sosyal medya,iş için istiyorsan taleplerini sonuna kadar karşılar ancak eğer oyun için istiyor isen Windows Phone yanlış seçim olur çünkü henüz yeni bir sistem ve uygulama eksiği var yani oyun konusunda henüz senin taleplerini karşılamaz.

Ben çok memnunum çünkü ben telefonda oyun oynamam sadece sosyal medya,internet ve iş için kullanırım telefonu.

Seçim senin...

umarım yardımım dokunur.

iyi forumlar...

Ben de oyun oynamıyoruz müzik, sosyal medya bu kadar.
    Para durumunu biraz toparlayim tekrar danışıcam sizlere

Uygulama mühim değilse elbette lumia al derim androidden emin ol daha stabil ama ben uygulama isterim görselliğe önem veririm ( androiddeki widgetleri canlı duvar kağıtlarını wp de bulamazsın) dersen android al ayrıca lumiaları turkcelle kullanırsan 4 çeker teknolojisiyle uçarsın

• bende l820 almak istiyorum ama bi kaç sorum olacak mix radio mudur nedir bu nokianın müzik dinleyip indirebildiğin uygulama her hafta güncelleniyo mu neymiş o nasıl çalışıyo mesela ben bi müzik indirdim haftanın sonunda o siliniyomu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.