Şimdi Ara

Alt Daireye Su Sızması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Su kaçağı olunca 2 sene önce tadilat yaptırıp banyo ve tuvaleti yeniletmiştik. Temiz ve pis su tesisatı da yenilendi, boru ek yerlerine silikonla takviye de yapılmıştı. Şimdi duş kısmından alt kata su sızmış. Ara ara olup geçmiş, kurumuş şeklinde bir sızıntı. Bu su giderinden mi olur yoksa derz aralarından mı? Derzlerde kazıntı yok. Su giderinin etrafı da sızdırır mı acaba? Ne yapmalı, tekrardan kazdırmak işkence olacak.

• Gider kenarlarını kontrol et anladığım kadarı ile giderdenden değil sızıntı, köşe derzleri gider çevresindeki derzler i ve bataryanın dibini kontrol et fazla olmayan bir sızıntı söz konusu sonunda kurmadan çözersin inşallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lichkingg L kullanıcısına yanıt
    Akşam bataryayı kontrol ettim boru dibinden sızma göremedim, boşluklar derz ile doldurulmuştu. Su giderinin etrafından olabilir diye düşünüyorum. Borulardan olsa 2 sene sonra olmazdı sanırım, aynı yere çamaşır makinesi gideri de bağlı. Bir ara duş gideri saçtan tıkanıp su birikmesi olmuştu aradan sızmış olabilir. Yapan ustayı aradım gelip bakacak. İnşallah derz çekerek hallolur.
  • Duşun su giderinden sızmış. Usta derzi güzelce düzeltti. Sorun çözüme kavuştu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balkondan alt kata su sızıyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.