Şimdi Ara

Alt DVB Hakkında Herşey (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orası sinyal gelmediği anlamına geliyor. Skystar %26 ve üstü seviyelerde çalışır. Veya o kanalın frekansı değişmiştir.
  • bütün kanallarda aynısını yapıyo.bence bu diseqc den oluyo.beni diseq1 türksat 2hotbird.burda 1hotbird 2astra gözüküyo.nsl deiştircem
  • çook karışık çook
  • arkadaşlar bu alt-dvb nin türkçe anlatımlıbi programı falan yokmu?? bi site falan?* çok karışık yaa ben biraz yeniyimde yardımcı olursanız sevinirim ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan2302

bütün kanallarda aynısını yapıyo.bence bu diseqc den oluyo.beni diseq1 türksat 2hotbird.burda 1hotbird 2astra gözüküyo.nsl deiştircem

Arkadaşım Diseq ayarını kurulumda sorar. Kaldır tekrar kur ve sorunca sırasını seçersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: physo

quote:

Orjinalden alıntı: serkan2302

bütün kanallarda aynısını yapıyo.bence bu diseqc den oluyo.beni diseq1 türksat 2hotbird.burda 1hotbird 2astra gözüküyo.nsl deiştircem

Arkadaşım Diseq ayarını kurulumda sorar. Kaldır tekrar kur ve sorunca sırasını seçersin.

ALtDVB türkçe olanını kur. Kurulumda diseq ayarını sorar. Başka bişeye gerek yok. Autosetup veya Powerinstall olalarını tavsiye ederim.http://www.kayacenter.net/forum/viewtopic.php?t=4766 adresinde var. ama pek kullanışlı değil. Buradanda Autosetup indirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi physo -- 29 Kasım 2005, 10:39:30 >

• Bu sıralar alt dvb daha gözde özellikle bi Türk'ün yaptığı 2.0 versiyonu var çok güzel ss2 si olanlara tawsiye ederim
  • AltDVB nin en son versiyonları çıkmıştır
    Teacher Usta'nınki <Burda>
    Conax Usta!nınki <Burda>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi physo -- 24 Kasım 2006; 16:05:01 >
  • eyvallah babayigit.
  • Alt-Dvb programının son sürümünü yükledim,oldukça iyi olmuş program,özellikle kanallar arasında geçiş gözle görülür hızlanmıştır
  • Arkadaşlar son 2,2 sürümü harika kanal hızı değişimi, h264 desteği gibi güzel özellikler getirmiş Bilginize...
  • @physo keske başlik kadar icerigindede böyle kurulumu anlatimi o'su bu'su filan böylebi resimli anlatim yapsaydin
    hem forum icin iyi olurdu , hem yenı gelenler icin , hemde sorunlari bu başlikta çözerdik.
    bende yakında progdvb icin olanı yapcam (ama zaman yok)
  • physo usta şu görüntü kurulumu işine bir el atıversen hayrına ne kadar iyi olacak valla

yardım edersen mükemmel olur

bide conax ustanın programına girelemiyor **** yerine ne yazmamız lazım bir yardımcı olursan sevinirim
  • bide son sürümü 2.2 nerden indirebiliriz tam olarak
  • benımde 2 sorum olcak hocam alt dvb gercekten super yanlız ben kanallara nasıl numara verıcem yanı kumandadan 4 e bastımmı kanal d gelsın ornegın suanda sadece yukarı asagı ses+ ses- yapabılıyom kumandadan bunu nasıl ayarlarım hocam ve sence en ıyı ds düzeni hangısı sımdıden tesekkurler
  • En iyi ds düzeni donanıma göre değişir. Bende AltDVB 1,7 ve 2,1 de cyberlink 7,0 AltDVB2,2 de ise DScaler verdi. Ama en güzeli kendi grf'ni kendin hazırlaman. (Graph Edit ile) Kumanda ayarları için ayarlar>kontrollerden kumanda1 veya iki yazan yerde önceden tanımlı özellikler var. Bunları aktif yapmak için önce oraya tıklayıp sonra kumandadan bir tuşa basılır. İstenilen kanallara numara atamayı ben hiç düşünmedim. Sanırım winlircin mevcut cfg dosyası ile ve AltDVB nin kendi ayar menüsü ile yapılmaz. Ama gene de bir uğraşayım...
  • phsyo , alt vdb şöle bişey yaziyor kanal açmak isterken av1:graph error (3005)
    cannot connect pins cyber link video sp decoder-video out to input overlay mixer
  • av1 sanırım pip1 (aynı frekanstaki ikinci jkanalı gösteren pencere) graph dosyasındaki yanlış codeclerden kaynaklanıyor. bunun için kanal listesine tıklayınca alttaki ikinci kanal listesinden (aynı Tp deki diğer kanallar) herhangi birine tıklayıp DS düzeninden uyumlu bir codeci seçmeni ve WMR 9 ile çalıştırmanı tavsiye ederim.
  • sağol , peki bu nedemek :) kanal açmaya çaliştiğimda ya kanal d çikiyor yada hiç biri açilmiyor bu hatayi veriyor
    bu arada avertv de biraktiğim kanal çikiyor yani kanal d ile kapattiğim zaman programi altdvb yi açilşitirdim zaman kana d çikiyor

Alt DVB Hakkında Herşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 23 Kasım 2006; 19:22:49 >
  • BENİM SORUNUM SES SORUNU!!! GÖRÜNTÜ VAR FAKAT SES YOK..NEDİR BUNUN HİKMETİ??? BİRDE BAZI KANALLAR YANLIŞ AÇILIYOR..MESELA STARI AÇTIĞIMDA EMLAK TV AÇILIYOR..BUNUN GİBİ Bİ KAÇ KANALDAHA BÖYLE OLUYOR...Bİ BİLEN VARMI ACABA???
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.