Şimdi Ara

Alt kattaki kıza aşık oldum nasıl bulacağım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
4.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yokluk işte kardeş napıcan , biri ilgi göstersin aklında koşturmaya başlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoIF kullanıcısına yanıt
    Anladım,öğrenci olmaya da bilir , misafir gelmiştir belki hiç düşün mu ? Veya yeni taşındı .. sana önerim bidaha gördüğünde konuşman.Mrb diyip asansör konusu açarsın filan neler yaptıgını nasil olduğunu sorarsın .. yani kisaca konuş hocam dünya gelip geçici çekinicek bişide yok oda insan yardır kardeşim iyi haberlerini bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar0n. -- 7 Mart 2017; 17:50:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha bekle. Belki daha iyisi çıkar
  • Bar0n. kullanıcısına yanıt
    sanmıyorum hocam sırtında çantası vardı anahtarını çıkardı.zaten bir daha görürsem konuşacağım sorun yok konuşmakta çekinmem
  • cem_ari C kullanıcısına yanıt
    daha iyileride var okulda hocamda bununla bir elektrik oldu :D
  • Kız kardesimiz var oda asansör kullanıyor bina olarakta site ve bi erkekle bindiği zaman bi erkek umarım kafasından bunları gecirmiyordur yoksa ağzını burnunu kırarım o kisinin yazık yahu kızları ne goruyorsunuz anlamıyorum bi asansore bindi diye veya selam verdi diye asık olacak konuma geliyorsunuz benim kız kardesim var ve ben bu konudan ciddi anlamda rahatsız oldum
  • ne alaka? senin baktığın kızlarında abisi var onuda bil!
    Ben aynı asansöre bile binmem yorgun olduğum için 5. kata çıkmayı gözüm yemedi.Ayrıca ben asansöre girince selam bile vermeden uzakta durdum.
    He bide ne geçirmişim kafamdan? Aşık olmak suç mu?
    Sen farklı bir zihniyette kalmışsın kendinden rahatsız ol bence!
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoIF

ne alaka? senin baktığın kızlarında abisi var onuda bil!
    Ben aynı asansöre bile binmem yorgun olduğum için 5. kata çıkmayı gözüm yemedi.Ayrıca ben asansöre girince selam bile vermeden uzakta durdum.
    He bide ne geçirmişim kafamdan? Aşık olmak suç mu?
    Sen farklı bir zihniyette kalmışsın kendinden rahatsız ol bence!

Ben kızlara bakmıyorum sen gibi yok sunu dedi bunu dedi de demiyorum kız selam verse asık oluyorsunuz aynı alanda 10 sn kalınca da asık oluyorsunuz hastalık falan mı bu anlamadım
  • konuya bakmazsın olur biter.Nasıl aşık olmalıyım öğretir misin?
  • "İyi akşamlar" dedi aşık oldu. Demekki "sevişelim" falan dese kız, oraya boşaltacak içeriği... :D
  • DnzIrmk kullanıcısına yanıt
    senin gibi abaza zihniyetli değilim ben merak etme.
  • quote:

konuya bakmazsın olur biter.Nasıl aşık olmalıyım öğretir misin?

Askı tadman icin oncelikle kendini bilmen gerekiyor, sen kendi sınırlarını bilmezsen asık olamazsın sadece hersey hosuna gider bu sekilde sadece bir kelimesinden hoslanman sadece hoslantıdır ask değildir

konuya bakarım bakmam buna sen karar vermezsin
    belli belli...
  • Banane lan banane

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    30 yaşlarında bu lafları yazmanla ne olduğunu belli ediyosun sen zaten
    Dostum bir yanlışlık var; "selam verdi aşık oldum" diye konu açan ben değilim, sensin. ki anladığım kadarı ile 15 yaşında da değilsin. Ayrıca;

"...Mühendislik fakültesinde erkekten başka bir insan göremediğimiz için garibime gitti galiba..."

Burda itiraf etmişssin zaten. Ama bu kötü birşey değil, olabilir. Hepimiz dönem dönem bu durumlara düşüyoruz.
    23 yaşındayım mühendislik fakültesine yeni başladım 4.üniversitem bu diğer 3 ünden sadece 1 tanesini bitirdim 2 sini bıraktım.14 yaşımdan 19 yaşına kadar 5 yıllık ilişkim oldu,son 3 yıldırda bir sevgilim vardı 3 ay önce evlendi.Boş kalmadım ergenlik çağımdan beri.
    Aşık olmadım hoşlandım desem tamam mı olacak? olacaksa hoşlandım diyeyim
    bu arada 2013 yılında da yalova deniz astsubay okulundaydım bıraktım ama senin dediğin gibi biri olsam bırakmazdım emin ol.Aile hayatı istediğim için bıraktım.
  • quote:

23 yaşındayım mühendislik fakültesine yeni başladım 4.üniversitem bu diğer 3 ünden sadece 1 tanesini bitirdim 2 sini bıraktım.14 yaşımdan 19 yaşına kadar 5 yıllık ilişkim oldu,son 3 yıldırda bir sevgilim vardı 3 ay önce evlendi.Boş kalmadım ergenlik çağımdan beri.
    Aşık olmadım hoşlandım desem tamam mı olacak? olacaksa hoşlandım diyeyim

bu neyin siniri onu anlamıyorum, konuyu acan sensin mühendislikteyim diyende sensin yazdıklarını inkar eden de sensin ne diyelim sana helal olsun mu bazı seyleri yazma uslune gore konu ac
  • mühendislikteyim kız görmüyorum diye espri yaptım mühendislik okuyan arkadaşlar anladı zaten.Bir şeyin siniri değil kendi abazalığını bana yamatması hoşuma gitmedi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.