Şimdi Ara

alt komşu gürültüsü için ses yalıtımı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
37.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TriploitMezun

Bende çok sıkıntı çekiyorum yeni binalar hep öyle, şerefsiz mütahitler alçak herifler ülkede işini düzgün yapan kaç adam kaldıki

dandik dundik evlere bir dünya para isteyen ve satarken de ses yalıtımlı diye satan üçkağıtçı müteahitlerin hepsinin Allah belasını versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nocnoc

alttaki şerefsiz taşındı. şu an altta oturanlarda küçük bebek olduğu halde o kadar rahatsız etmiyor.
    insanlıkları yokmuş, tabi müteahit olacak itin de suçu yok değil.
    ikisine de aklıma geldikçe sövüyorum, oturdukları yerde rahat edemesinler.

Siz 2 defa şanslıymışsınız :) Hem alt kat hemde taşınmış.

Yani alt kattan gelecek sesi ses yalıtımı ile kesin çözersiniz de, üst kat olunca kesin olmuyor işte.İkilemde kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mütahite sövemem, büyük ihtimal rahmetli olmuştur. 35 yıllık binamız. üst katın sesinden artık ruh hastası oldum. Ses ferken çocukların kendilerini yere atması, koltuklardan zıplamalarından bahsediyorum. Acaba tavan ses yalıtımı bu şok seslerini de engeller mi?
  • Ben de kaç gece gürültü yüzünden uykusuz kaldım Kulak tıkacı bile kullanmayı düşündüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Astronmony

Ben de kaç gece gürültü yüzünden uykusuz kaldım Kulak tıkacı bile kullanmayı düşündüm

adam emniyet amiriymiş, polise şikayet edemezmişiz.
  • O bahsettiğiniz kulak tıkaçlarından ben 9 yıldır kullanıyorum :)

Hatta psikolojik olarakta etkilenmiş olmalıyım ki iş seyahatlerinde otelde de kullanmak zorunda kalıyordum.

Ama evde başka mevzu olsa o sesi de duymayacağız yani büyük sıkıntı.

Evimi satıp daha ucuz bir semtte en üst kat bakmaya karar verdim. 1 yıl içinde inşallah.

• makelonur kullanıcısına yanıt
    sadece tavana yapacağınız yalıtım işe yaramaz. çünkü ses duvarlardan da geliyor. komple yalıtım yapılması lazım ama gerçekten sesi kesebilmesi için çok masraf yapmanız gerek. onun yerine tavsiyem evinizi değiştirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: makelonur

Ben mütahite sövemem, büyük ihtimal rahmetli olmuştur. 35 yıllık binamız. üst katın sesinden artık ruh hastası oldum. Ses ferken çocukların kendilerini yere atması, koltuklardan zıplamalarından bahsediyorum. Acaba tavan ses yalıtımı bu şok seslerini de engeller mi?

ben müteahite söverim. çünkü bana satarken ısı ve ses yalıtımlı diyerek sattı evi.
    ama gel gör ki, dairenin sadece neredeyde 2 kapı boyutu kadar bir kısımda ısı yalıtım levhası varmış.
    2 sene önce 2500tl vererek apartmana ısı yalıtımı yaptırttık.
    bir bundan söverim, bir de sesten.
    satın alırken birşey demese ben de şimdi birşey demezdim

• ARCadaS A kullanıcısına yanıt
    Yatarken bir sıkıntı çıkarıyor mu kulağa batma gibi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Astronmony

Yatarken bir sıkıntı çıkarıyor mu kulağa batma gibi ?

3m olanlardan alacaksın. Turuncu renk. 1/3 kısmını makasla kesiyorum. Yatarken sıkıntı olmuyor. Sünger gibi zaten sıkıp yerleştiriyorum birkaç saniye tutuyorum ve içeride şişiyor. Birkaç hafta kullanıyorum. Alırken 10-20 çift alıyorum 20-30 lira veriyorum.
    Çareniz yoksa mutlu olursunuz. Tabi başka sesleri de duymama ihtimaliniz oluyor daha önce dediğim gibi.

Ben ilk başlarda çok araştırma yapıp çok para verdiğim tıkaçlar oldu. Bunlar süper.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.