Şimdi Ara

Alt tarafı 1 cam için neden 1000 lira veriyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turkeyis

quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

Arkadaş haklı benim kasada hiç bir şey olmamasına ragmen kalibrasyonu geçemedi ve ekran takmadılar 900 berip yenisini aldık.
    Hemen troll dememek lazım.

Böyle kardeşim bunlar. Apple için güzel şeyler yazardan kraldın kötü şeyler yazarsan vatan hainisin

Geri, adam diyorki kalibre olmadı 900TL verdim sıfırı ile değişim yapıldı diyor! 900TL'ye cam değişti demiyor.. Apple Store'da orjinal cam 240TL.. Önce öğren, premium cahil seni..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

quote:

quote:

Arkadaş haklı benim kasada hiç bir şey olmamasına ragmen kalibrasyonu geçemedi ve ekran takmadılar 900 berip yenisini aldık.

Böyle kardeşim bunlar. Apple için güzel şeyler yazardan kraldın kötü şeyler yazarsan vatan hainisin

Geri, adam diyorki kalibre olmadı 900TL verdim sıfırı ile değişim yapıldı diyor! 900TL'ye cam değişti demiyor.. Apple Store'da orjinal cam 240TL.. Önce öğren, premium cahil seni..

Buda geldi şimdi tamamdır. Bi bu eksikti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

quote:

quote:

Buda geldi şimdi tamamdır. Bi bu eksikti.

Zaten verecek cevabın olmadığında öyle ufak ufak cevap verdiğini sanıyorsun.. Ne açtığın konular ne de paylaşımlar tamamen bomboş içeriğe sahip.. Hiçbir konu hakkında bilgin yok, bilgin olmadığı gibi tamamen işkembeden atarak konuşup insanları yanlış bilgilendiriyorsun.. Hadi bunu geçtim araştırma huyunda yok, beklemiyoruz zaten böyle bir huy.. Ömür boyu kulaktan dolma, yalan yanlış bilgilerle hayatını idame ettiren tiplerdensin ne yazık ki!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 5 Mart 2015; 8:48:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu açmadan önce araştırma yapsaydın bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=nROaqybeyIk böyle göstermek gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 5 Mart 2015; 10:48:22 >
  • hocam camcıya git 10 liraya sana istediğin ölçüde cam versinler.
    kırtasiyeden yapıştırıcı al. hadi o da5 lira olsun
    yapıştır gitsin
    ne veriyosun o kadar yazık kardeşim yaa

ya da 1000 yeni cam alacağına bana ver ben hurda niyetine kullanırım di mi yaa :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.