Şimdi Ara

Alt ve AltGr tuşları çalışmıyor. [Çözüldü] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
92.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Windows 10 yükledim aynı sorun bende de çıktı geçerli bir çözüm bilen var mı???
    sürücü güncelledim olmadı bilgisayar taraması da fayda etmedi.
  • pacizm kullanıcısına yanıt
    Driverini silin yüklemeden kullanın bir fark olucak mı ?
  • ekran klavyesinde çalışıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carso

Driverini silin yüklemeden kullanın bir fark olucak mı ?

esed nod32 9 ile tarama yaptım alt gr tuşu çalıştı ama diğeri çalışmadı.
    neyse bir alt tuşu bana yeter.
    Format atmışmıydın hiç durum ilginç tarama ile alakası olmaz klavyenin
  • quote:

Format atmışmıydın hiç durum ilginç tarama ile alakası olmaz klavyenin

ben konunun bütün cevaplarına baktım bir iki kişi böyle çözmüş bende denedim oldu
    ex.
    youngbfg Tarih 25 Nisan 2016; 22:53:52
    bu sorun bendede vardı win 10 da bile devam ediyordu.tek alt tuşu değil zxcv tuşlarıda çalışmıyordu.
    klavyeyi değişmeyibile düşündüm.son şans olarak virüsten olabilır diye düşünüp malware antivirüsü kurdum ve bilgisayarı özel taramada tarattım biraz uzun sürdü ama sorun çözüldü tuşlar artık rahat çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pacizm -- 25 Mayıs 2016; 17:07:24 >
    Ekran klavyesinin çalıştığını söylemişsin dolayısıyla birden fazla yazan olmuş olduğu için bende yazmışım zahmet edip bakmadım ama zahmet edip işimin arasında düzgün bir bilgi vermek istedim.Araştırma yapmama gerek yok günde kaç cihaz ile uğraşıyorum yardım etmek istedim hatalı davrandım kusura bakma.
  • quote:

Ekran klavyesinin çalıştığını söylemişsin dolayısıyla birden fazla yazan olmuş olduğu için bende yazmışım zahmet edip bakmadım ama zahmet edip işimin arasında düzgün bir bilgi vermek istedim.Araştırma yapmama gerek yok günde kaç cihaz ile uğraşıyorum yardım etmek istedim hatalı davrandım kusura bakma.

sen kusura bakma kardeş ben mesajını yanlış okudum sen mesaj atmadan önce de değiştirdim saatine bakabilirsin???
    yardımın için teşekkürler yanlış anlaşılma oldu yoksa hakkını yemem...
    Eyvallah
  • Benim de altgr+q tuşuna basınca @ işareti çıkmıyordu. Fx sound programı yüklemiştim o yüzdenmiş. FX Sound seçeneklerinde "klavye kısayollarını devre dışı bırak deyince" düzeldi

• Altgr+3 Çalışmıyor Sorunu Çözümü => Bilgisayar / Sağ Tık / Özellikler / Aygıt Yöneticisi bölümüne girin. Klavyeler sekmesine tıklayın. PC/AT Geliştirilmiş.... yazan yere sağ tıklayıp cihazı kaldır deyin ve bilgisayarı yeniden başlatın. 

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.