Şimdi Ara

###ALTAY### (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
0
Favori
27.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazartesi günü oynanacak Altay-Giresunspor maçından önce saat 15:30′da ARKAS’ ı desteklemeye gidiyoruz. Sezon başından beri yanında bulunduğumuz ARKAS’ı bu önemli maçında da yanlız bırakmıyoruz.

İzmir için faydalı olacak her türlü organizasyonun içinde yer alacağımızı defalarca belirtmiştik. Bizler üstümüze düşeni birkez daha yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Altay1914 Taraftarlar Derneği olarak müsabakamızdan önce ARKAS maçına gelecek olan atkılı,formalı taraftarlarımıza Giresunspor maçı biletini sunacağız.

ALTAY1914TD.org
  • ALTAYIMIZ 1 : 4 GİRESUNSPOR

ALTAY yönetimi, Giresunspor maçını çığrından çıkaran hakem Hüseyin Göçek'e çok büyük tepki gösterdi. Altaylı oyuncu Mehmet Budak, maçtan sonra hakeme hakkını helal etmediğini söylediğini belirterek, ''Dördüncü hakemin, 'pozisyon gol değil' dediğini duydum'' dedi. Altaylı yöneticiler Habip Sak, Hakan Ceylan, Polat Özen ve Altay Ülker de basın toplantısına katıldı.
    Habip Sak, maçın hakemini protesto etmek için basın toplantısına geldiklerini belirterek, ''Bu hakemle 10 maç oynadık, 7'sini kaybettik. Böyle ahlaksız hakem görülmemiştir'' dedi.
    Maçın bitiminin ardından bazı Altaylı yöneticiler soyunma odası koridorlarında da hakemlere tepki gösterdi.
    Müsabakanın ardından yaklaşık 500 kişilik Altay taraftarı stat dışında futbolculara, özellkle de kaleci Kılıçarslan'a tepki gösterdi. Bir süre futbolcular aleyhinde slogan atan grup, bazı yönetim kurulu üyelerinin telkiniyle dağıldı.

--------------------

ALTAY ile Giresunspor arasındaki maçta Pedriel’in Şehmus’a arkadan yaptığı kırmızı kartlık hareketi görmezlikten gelip, kendisine itiraz eden Musa Çağıran’a sarı kart gösteren hakem Hüseyin Göçek’e tepki gösteren Zafer Bilgetay, 38. dakikada tribüne çıkartıldı. Altay taraftarları, gergin dakikalarda tribüne yanıt veren eski menajerleri Giresunspor Menajeri Serdar Berkin’e ise büyük tepki gösterdiler. Göçek, Giresunspor’un ofsayt pozisyondan gelen golünü de verince ortalık iyice karıştı. Golün ardından maç dört dakika durdu. Altaylı taraftarlar, Giresunspor’un 3. golünden sonra konuk takım Teknik Direktörü Levent Eriş’e çok ağır küfürler yağdırdı.

Bucasporun Karşıyaka derbisini kazanmasıyla ilk iki yarışında bir adım geride kalan Altay’ın Giresunspor ile oynadığı lig maçını 4 bin 450 biletli taraftarı, gişelere 20 bin 642 bırakarak izledi.

Altay Teknik Direktörü Zafer Bilgetay, Samsunspor maçındaki 11’de değişikliğe gitti. Bilgetay, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Hasan Uğur’un yerine orta alanda Mehmet Sak’ı oynattı. Bilgetay, ligin ikinci yarısında büyük form düşüklüğü yaşatan Burak Çalık’ı ise 11’e almadı.

Konuk Giresunspor’da daha önce Altay’da görev yapan Teknik Direktör Levent Eriş ile Menajer Serdar Berkin, statta eski arkadaşlarıyla bir araya gelip uzun süre sohbet etti.

Maçı izleyenler arasında Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Bucaspor Başkanı Mehmet Bektir, Profesyonel Şube Sorumlusu Adnan Dolma, Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın yanı sıra Bucaspor kaptanı Yılmaz Özlem ile Cenk Tekelioğlu da vardı.

İki takım futbolcuları maçtan önce tribünleri el ele selamlarken, Altaylı taraftarlar “Hoş geldin Giresun” diyerek tempo tuttu.
    kaynak : izmirgücü

• Bütün hakemler izmir düşmanı olmuş galiba.Yunus yıldırım, bülent yıldırım hatırladıklarım bunlar.Hep maçların içine ediyorlar.Amaçlarını anlayamadım.
  • göz göre göre 4 tane gol yedik la

böyle rezil rüsva bir maç izlemedim ben daha.pazartesi akşamı maç olmuş 5.000 tane seyirci gelmiş süperde destekledik ama nafile.
  • ALTAY:1 BUCASPOR:1
    Ekibimiz, Atatürk Stadı'nda oynanan müsabakada Bucaspor ile 1-1 berabere kaldı...

ALTAY:1 BUCASPOR:1 Profesyonel Futbol Takımımız, Bank Asya 1. Lig 30. haftasında sahasında Bucaspor ile karşılaştı.

İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan müsabakayı Trabzon bölgesi hakemlerimizden Abdullah Yılmaz yönetti.

Ekibimiz, Hasan Uğur ve Yiğitcan Erdoğan'ın sakatlıkları nedeniyle görev yapamadığı müsabakaya Soner, Mesut, Onur, Mehmet Budak, Yüksel, Ercan, Musa Çağıran, Tiago, Musa Sinan, Okay, Burak Çalık ilk 11'i ile başladı.

Her iki takımında kontrollü başladığı müsabakanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Ekibimiz, müsabakanın 51. dakikasında Okay'ın çalımlarla ceza sahasına girdiği pozisyonunda, Musa Çağıran'ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

İlerleyen dakikalarda ikinci golü arayan ekibimiz bulduğu net pozisyonları değerlendiremedi.

Müsabakanın 82. dakikasında ceza sahamıza yapılan ortada, kalecimiz Soner'i aşan topa arka direkte dukunan rakip futbolcu Onur, takımı adına eşitliği sağlayan golü kaydetti.

Ekibimizin müsabakanın kalan dakikalarında üstünlük sayısı için rakip yarı sahada kurduğu baskı yeterli olmayınca müsabaka 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Rakip futbolcu Erkan, müsabakanın uzatma dakikalarında futbolcumuz Cenk Ahmet'e yaptığı sert faul sonrasında Hakem Abdullah Yılmaz tarafından kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Bu sonucun ardından puanını 49'a yükselten ekibimiz, ligin 30. haftasını 5. sırada tamamladı.

ALTAY: 1 BUCASPOR: 1

Stat: İzmir Atatürk Stadı

Hakemler: Abdullah Yılmaz, Gökhan Memişoğlu, Hüseyin Fidan

Altay: Soner, Yüksel, Mehmet Budak, Onur, Mesut, Tiago, Okay (Dk. 57 Mehmet Sak), Ercan, Musa Çağıran, Musa Sinan(Dk. 84 Cenk Ahmet), Burak (Dk. 88 Zafer Biryol)

Bucaspor: Cenk, İzzet, Mbemba, Veli, Serkan (Dk. 71 Onur), Zafer (Dk. 57 Sercan), Yılmaz, Bekir, Erkan, Yunus(Dk. 80 Türker), Mehmet Batdal

Goller: Dk. 51 Musa Çağıran (Altay), Dk. 82 Onur (Bucaspor)

Sarı Kartlar: Dk. 29 Ercan, Dk. 67 Burak, Dk. 85 Tiago (Altay), Dk. 37 Serkan, Dk. 67 Yılmaz, Dk. 83 Bekir (Bucaspor)

Kırmızı Kart: Dk. 90+4 Erkan (Bucaspor)

• Çok iyi oynadık rakibin ayağına top bile gelmeden bitti maç. Çok pozisyona girdik. 90 dakika Buca taraftarını susturup onlarla dalga geçtik ama yinede şansa yediğimiz bir golle 1 puana razı olduk. Ama fazla üzülmedim takımı toparlanmış görmek beni mutlu etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Çok iyi oynadık rakibin ayağına top bile gelmeden bitti maç. Çok pozisyona girdik. 90 dakika Buca taraftarını susturup onlarla dalga geçtik ama yinede şansa yediğimiz bir golle 1 puana razı olduk. Ama fazla üzülmedim takımı toparlanmış görmek beni mutlu etti.

Play-off larda da böyle oynarsak süperlig hasretine son veririz
  • quote:

Orijinalden alıntı: darius35

quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Çok iyi oynadık rakibin ayağına top bile gelmeden bitti maç. Çok pozisyona girdik. 90 dakika Buca taraftarını susturup onlarla dalga geçtik ama yinede şansa yediğimiz bir golle 1 puana razı olduk. Ama fazla üzülmedim takımı toparlanmış görmek beni mutlu etti.

Play-off larda da böyle oynarsak süperlig hasretine son veririz

Bugün çok iyiydik bu kadronun bu kadar iş yapcağını sanmıyodum ama beni çok yanılttılar. Bu oyun + yiğitcan + şehmusla rahat rahat çıkarız süperlige. Defansta fazla hata olmasada yiğitcanla daha az pozisyon verir. Şehmusla Burakta ilerde daha iyi işler yapabilirler. Bu kadro olursa çıkabiliriz : Soner-Onur-Yiğitcan-Yüksel-Mesut-Musa-Okay(Hasan)-Musa Sinan-Tiago-Şehmus-Burak Çalık

• evet bugün iyiydik ama altay bu ne yapacağı belli olmuyor.
  • Play-offlardan çıkarız inşallah .
  • Güvenç Kurtar İle Anlaştık Bugün 16:20
    Başkanımız Teknik Direktör Güvenç Kurtar ile anlaşıldığını medyaya duyurdu.

Başkanımız Niyazi Konuşmaz, "Güvenç Kurtar ile prensip anlaşmasına vardık, sadece sözleşmenin detaylarını netleştireceğiz" dedi.

Konuşmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yükselme Grubu maçları öncesinde teknik direktör Güvenç Kurtar ile yaptıkları görüşmelerin olumlu geçtiğini belirterek, "Kendisiyle prensip anlaşmasına vardık, menajeriyle sözleşmenin detaylarını netleştireceğiz. Yarın da büyük ihtimalle sözleşme imzalayacağız" dedi.

Takımın Yükselme Grubu maçları için yarın İstanbul'a gideceğini kaydeden Konuşmaz, müsabakaların ciddiyetinin farkında olduklarını söyledi. Konuşmaz, maçların turnuva şeklinde oynanmasının kendileri için avantaj olduğunu belirterek, "Bu periyodun sonunda Turkcell Süper Lig'e yükseleceğiz. Futbolcularımız da buna inanmış vaziyette. Bütün futbolcularımız yükselme grubu maçlarına hazır" diye konuştu.

• Son maç konya ile . konyayı da yenip çıkacağız süper lige İNŞALLAH
  • quote:

Orijinalden alıntı: darius35

Son maç konya ile . konyayı da yenip çıkacağız süper lige İNŞALLAH

inş.
  • altay çıkamıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

altay çıkamıcak

sanane
  • Konya olarak biz çıkacağız lige. Durun bakim siz köşede
  • sen ultraAslan olarak süper ligdesin şimdi multi taraftarlığı bırak.

Harbi taraftarının Takımı Altay geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

sen ultraAslan olarak süper ligdesin şimdi multi taraftarlığı bırak.

Harbi taraftarının Takımı Altay geliyor.

Konya / Akşehir'de oturuyorum yahu. Kimi tutacam bu maçta Altay'ı mı tutayım ?

Sadece bu tarz maçlarda desteklerim memleketeimizin takımını bu kadar. Karışma sen...
  • Hayret birşey arkadaş illa 4 günlük daha tıraşlattıracaksınız adamı dh de zaten yalama olduk banlana banlana.neyse söliim bişey sen anlarsın sölemedende

iyi tamam karışmıyom pardon.altayın konusunda istediğin gibi atıp tutabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.