Şimdi Ara

Altec Lansing ADA880 - Logitech Z-2300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde yaklaşık 5 senedir (emektar ;=) ) Altec Lansing ADA880 4+1 speaker set var.. Bugünlerde speaker sistemi hevesi sardı beni, biraz araştırdım
    Z-2300'ün performansını merak ettim. Kısaca Z-2300 kullanan arkadaşlar varsa ürünün nasıl olduğu hakkında bilgi verebilirlermi.?
    Yani ADA880'den Z-2300'e geçmeye değermi?
    İyi geceler..

• 4.1 den 2.1e gecmen pek mantikli degil gibi geldi bana ama karar senin tabi 5.1 bence daha ideal olur 5.1 seceneklere bakabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: RidIey

Selam arkadaşlar.
    Elimde yaklaşık 5 senedir (emektar ;=) ) Altec Lansing ADA880 4+1 speaker set var.. Bugünlerde speaker sistemi hevesi sardı beni, biraz araştırdım
    Z-2300'ün performansını merak ettim. Kısaca Z-2300 kullanan arkadaşlar varsa ürünün nasıl olduğu hakkında bilgi verebilirlermi.?
    Yani ADA880'den Z-2300'e geçmeye değermi?
    İyi geceler..

http://forum.donanimhaber.com/m_16689905/tm.htm
    göreceli bir kavram bence elindeki alet güzel bir cihaz geçiş yapmayı düşündüğün cihazın ses kalitesi seni tatmin etmeyebilir ama bu benim şahsi görüşüm alacaksan gene altec al forumu dolaş
    bide microlab ın 2 kanal yeni bir modeli var microlap deyip geçme benim elimden geçti ve ses uzmanı bazı arkadaşlarda denemişler onlarda okey verdiler sana tazsiyem altec 5021 olur altec in ses kalitesinden sonra o kolonlar seni üzer gibime geliyor ses miktarı yüksek kolonlar bir süre dinleniyor ancak sonrası sıkıcı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palakash -- 21 Ağustos 2007; 23:42:52 >

• arkadaşım o z2300 ü nerde buldun acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative T3130 vs Edifier M1360
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.