Şimdi Ara

ALTEC LANSING VS2620(ALINDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc için stereo bir ses sistemi almayı düşünüyorum, kafamda bu ürün var ama sitede herhangibir yorum bulamadım hakkında, dinleyip alabilmem mümkün gözükmüyor, yakınımda ki hiçbir mağaza da yok, yurtdışı sitelerde ki yorumları gayet iyi gözüküyor, berrak, tiz ve mid dengesi iyi bir sistem düşünüyorum, güçlü olması önemli değil, söz konusu ürün 54 tl, daha önce kullanmış veya dinlemiş birileri varsa yardımcı olmalarını bekliyorum.
    Özellikleri aşağıda;

Two 3” (75 mm) full-range drivers + two 3” (75 mm) passive radiators
    Sound Pressure Level (SPL): 92 dB
    Total Continuous Power: 5 Watts RMS
    Each Speaker: 2.5 Watts per Channel @ 4 ohms @ 10% THD @ 60 Hz - 20 kHz
    System Response: 90 Hz - 20 kHz (-10 dB)
    Signal to Noise Ratio @ 1 kHz input: > 80 dB
    Dimensions: 5.3” (W) x 4.7” (D) x 8.4” (H)
    135 mm (W) x 120 mm (D) x 214 mm (H)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabbarkemal -- 10 Şubat 2010; 18:31:34 >

• Kimseden cevap gelmeyince siparişi verdim ve bu ürünü aldım elime bugün ulaştı ve kullanmaya başladım.
    Yorumlarıma gelirsek; ürün oldukça şık görünüyor, üstünde power, vol ve tone olmak üzere üç tane, ikisi ayarlanabilir düğme bulunuyor ayrıca aux girişi var.
    Sesine gelirsek onboard ses kartımla denemelerimde; oldukça gerçekçi bir ses deneyimi sunduğunu söyleyebilirim, midler tizler ve baslar çok dengeli, biri ötekinin sesini bastırmıyor, müzik dinlemeyi keyifli hale getirdi, pc de film izlemdiğim için çok önemli değil ama filmlerde ses olması gerektiği gibi hayli doyurucu bir eksiğini görmedim, şöyle ki; ben oturma odamda logitech'in canavar sistemi z5500'ün kardeşi z5400'ü kullanıyorum, z5400'ün uyduları bildiğiniz gibi toplamda 194 watt güç ürettikleri iddasındalar, bu böyle değil demiyorum ama uydu başı 38 watt gibi değer var ve uydular ses açısından hayli güçlü ama gelgelelim tiz ve mid açısından beni tatmin etmediklerini söylemem gerek, altec'in bu sisteminde ise toplamda 5w'lık bir değer sözkonusu ama ses gücü bozulma olmadan ki bozulma %90 volume ve sonrasında başlıyor 50 m2 lik bir mekanı hayli kaliteli bir sesle dolduruyor, uzaklaştıkça kaybolan herhangi bir ses de olmuyor üstelik. Yani bu uydular z5400'ün uydularından çok daha iyi performans veriyorlar.

Kısaca demem o ki, ben aldım ve parasını sonuna kadar hakeden bir sistem almayı düşünenlere gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

ALTEC LANSING VS2620(ALINDI)

• Evet ses sistemi bölümü son 1 yılda çok tenhalaştı.Esk izamanlarını özlüyorum o ateşli tartışmaları ve oku oku bitmeyen sayfaları.İnceleme için de teşekkürler.Daha bu gün bu sisteme baktım hepsiburada.com dan 64tl y galiba.Aklıma yatmıştı dizüstü bilgisayar için alıcam ama ben boyutları buna uygunmu sence yani diz üstü bilgisayarın yanında kaba dururmu acaba?
  • Ben teşekkür ederim cevap yazma zahmetinde bulunduğun için.
    Dizüstü için bence oldukça büyük olur bu sistem, kolonların yüksekliği 22 cm falan bence daha küçük alternatiflere yönelmelisin.
  • Gerçekten de büyük durur.Benim bilgisayarım zaten 14" ekrana sahip bunun yanında dahada büyük durur.Bilgilendirmen için teşekkürler.Yoksa siparişi verip boyutu konusunda hayal kırıklığı yaşayabilirdim.
  • Bu ürün bugün bendeistiyorum.com da 34 lira. Ben sırf meraktan bir tane sipariş verdim. Almak isteyenler için sıcak bir fırsat olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Bu ürün bugün bendeistiyorum.com da 34 lira. Ben sırf meraktan bir tane sipariş verdim. Almak isteyenler için sıcak bir fırsat olabilir.

yaw hoperlor ihtiyacı yok ama bende merak ettim:) sen testettikten sonra dinlemeye deger bişey dersen senden satın alabilirm kardeşim

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi said007 -- 19 Temmuz 2010; 9:48:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative T3130 vs Edifier M1360
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam gelsin bir bakalım, görüşlerimi yazarım.
  • ok grşrz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi said007 -- 19 Temmuz 2010; 10:50:40 >
  • Alet baya güzel çıktı. Ses dengeli ve temiz. Daha üst seviye birşeyler aranmıyorsa yeterli gelecektir. Ama ben solo6 düşündüğüm için satmaya karar verdim. Kutusu, üzerindeki naylon korumaları bile duruyor. Almak isteyen olursa bana kargo dahil 40lira olan maliyetine veriyorum.
  • meraba hocam selamlar
    unuttuydum ben bu hoperloru yaa
    pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.