Şimdi Ara

ALTEC LANSING XA3051 5.1 SURROUND SES SİSTEMİ 110ytl !SIFIR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ALTEC LANSING XA3051 5.1 SURROUND SES SİSTEMİ 110ytl !SIFIR!

Ürün sıfırdır Kampanyalı bir satıştan Aldım ve aynen geri satıyorum.
    FATURASI KUTUSU HERŞEYİYLE ALICISINI BEKLEMEKTE !!

Altec Lansing XA3051 Speaker System

Total System Power 100 Watts (50 Watts RMS)
    Frequency Response: 32 Hz - 18kHz
    Signal to Noise Ratio @ 1kHz input >76 dB
    Crossover Frequency 150Hz
    System THD (distortion) <0.2 % THD @ -10 dB full-scale linput voltage
    Input Impedance 10k ohms
    Drivers (per satellite) One 3" full-range driver
    Driver (per Center Speaker) One 3" full-range driver
    Subwoofer Speaker Drivers One 6.5" long-throw driver
    Power Requirements (US/Canada) 120 V AC @ 60 Hz

fiyat : 110 YTL (son rakamdır)İncelemek için tıkla!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Computer Art -- 6 Aralık 2006; 22:45:40 >

• neden satıyorsunuz begenmediniz mi ses kalitesini ?
  • Kampanya vardı faydalanmak istedim.
    Forumda alır satarm ztn. ticaret meselesi.
    benm ihtiyacım yoq 2+1 creative neyime yetmio
  • Selamlar,
    Ben bu sistemi 4 sene boyunca kullandım, kesinlikle tavsiye ederim.
    Yalnız alıcıların bilmesi gereken bir nokta var bu sistem gerçek 5.1 değil. Ses kaynağından sadece stereo ses alıyor ve bu çift kanal sesi surround sese çeviriyor: Kullanılan teknoloji için bknz: Dolby Pro Logic

Artıları:
    + BASS (Süper bir bass gücü var, subwoofer'ına hayran kalacaksınız. 6" subwoofer var - diğer sistemlerde standart 5.25" tir.) Ayrıca sadece Sub değil uydulardan da gelecek olan bass kuvveti son derece tatmin edici. (İdda ediyorum bass konusunda MegaWorksler ile kapışır :)
    + Tasarım(resimlerini inceleyin) ve kutu içeriği): 2 değişik şekilde yerleştirilebilen subwoofer ve uyduların ayaklarının hareketli olması büyük artı. Uyduların açılarını ve yönlerini ayarlayabiliyorsunuz, yanında gelen aparatları ile duvara asabiliyorsunuz. Kutudan çift taraflı jack kablosu ve ya kendi çift kanal ses kablosu ile bir çok cihaza kolaylıkla bağlayabiliyorsunuz.
    + Kumandası. Mükemmel bir kablolu kumandası var. çift kulaklık çıkışı, ışıklı 5 kademeli gösterge, merkez, ön ve arka uyduların seslerini ayrı ayrı ayarlayabiliyorsunuz, bass ve tiz ayarları, surround ve stereo modları, hepsi kumandası üzerinde. ve kumanda kablosu da 2 mt civarı baya baya yetiyor :)
    + Oyunlarda mükemmel bir atmosfer yaratıyor. (özellikle, FPSlerde mükemmel ötesi... Pro Logic'in ne işe yaradığını anlıyorsunuz.) - Zaten Altec'in gamer serisi bir ses sistemi, ünvanını kesinlikle hakediyor.
    + kalitleli malzeme, 4 senedir sürekli kullanılıyor, sürekli ayak altındaki kablolarda herhangibir zedelenme olmadı daha, uyguları bir kaç kez düşürdüm (kablo falan dolanınca ayağa), çatlama ya da seste bozulma olmadı.
    + FİYAT/PERFORMANS

Eksileri:
    - Gerçek 5.1 değil. 6 kanal ses ihtiyacınız yoksa ve Divx izliyorsanız bir eksiğiniz olmaz, ancak DVD izlerim, 6 kanal ses benim için önemli derseniz bu büyük bir eksi olarak kalıyor. (doğal olarak THX, EAX desteklemiyor.)
    - Ses sonda iken tizlerde çatlama oluyor, güzel bir ses sitemi kaliteli uyduları var ancak, bi yere kadar. Netlik konusunda creative 5200'den iyi ancak müzik kulağı olanları tatmin eden bir sese sahip değil.
    - Bu fiyat aralığındaki bütün ses sistemlerinde olduğu gibi çok düşük seste - hoparlörün sesi değil, sistemden gelen ses - bir "hssssss" lama geliyor uydulardan. 3051'de bu "hssssss" lama biraz daha belirgin. - ses netliğini yada bass'ı bozmuyor çok düşük seste sinir bozucu olabiliyor.
    - Kablo karmaşası, kablolar kalın değil kolay toparlanabiliyor ancak küçük bir alanda kablolar sizin için kabusa dönüşebilir.

Son olarak diyebileceğim bu fiyata ses sistemi arıyorsanız:
    1- 5,1 kanal ihtiyacım olacak derseniz -> creative ya da Logitec'in uygun fiyatlıları.
    2- Geri kalan herşey için ALTEC LANSING 3051

• Paylaşımın için teşekkür ederm xao
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH Z213 2+1 SES SİTEMİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.