Bugün oyuna gireyim dedim banlanmışım. Hile kullanmadım hiç. Oyunda ac130 alıyorum genellikle her seferinde hack wh demeye başlıyolar. yav arkadaş iyi oynamak suç mu bu nedir? bu yüzden banladım. bu 2. banlanışım. 1.'sinde MAC adresini değiştirip tekrar oynamaya başladım ama 2. banlamalarında MAC adresini, ip'yi ve Nick'i değiştirdim hâlâ ban açılmamış. Bi yerlere kesinlikle bir dosya atıp, banımı oradan kontrol ediyor ama o dosyayı bulamadım. Bileniniz var mı acaba ?
Sen oyun için fazla iyisin dostum.. Üzülme..
Not: Eğer hile yapıyorsanda .. Beddualarım tutuyor demektir..
beni de kiklemişlerdi öyle ; tam nuke'e gidiyodum siyah bi ekran çıktı sonra da bi not;
Player Kicked
kesinlikle bir dosya ile kontrol ediliyor. ben bilgisayarımı 8 bilgisayara klonladım ve bu yüzden aynı anda multiplayere giremiyordum xuid değerleri aynı olduğu için. daha sonra alteriwnetin forumlarında bunu sordum fakat yasak olduğu söylendi açıklama yapılmadı. hırs yaptım ve dosyayı buldumş şimdi cafedeki 10 makinede bu oyunu sorunsuz multiplayer oynatıyorum. fakat bunu herkes öğrenirse hilecilere de gün doğar ve adamlar saklamakta haklılar. ayrıca oyun çeşitli injector ve programları kontrol ediyor servere raporluyor yani video ve o bilgiler olmadan adamlar kafalarına göre banlamıyorlar şikayete göre değerlendirme yapılmıyor. bilinen bir hile raporlandığında adamlar sorgusuz sualsiz banlıyor. 2 kere banlanmışsan da ihtimali yok kesin hile yapmışsındır.
ya :D ben cs oynuorum hilenin kralıyım sxe ıd ban atıolar hep bende çalıştıra girip cookies yazıyorum çıkan dosyadaki her şeyi siliyorum düzeliyo adamlar 2 dk sonra tekrar banlıo bıkıolar en son :D
quote:
Orijinalden alıntı: slayer983
kesinlikle bir dosya ile kontrol ediliyor. ben bilgisayarımı 8 bilgisayara klonladım ve bu yüzden aynı anda multiplayere giremiyordum xuid değerleri aynı olduğu için. daha sonra alteriwnetin forumlarında bunu sordum fakat yasak olduğu söylendi açıklama yapılmadı. hırs yaptım ve dosyayı buldumş şimdi cafedeki 10 makinede bu oyunu sorunsuz multiplayer oynatıyorum. fakat bunu herkes öğrenirse hilecilere de gün doğar ve adamlar saklamakta haklılar. ayrıca oyun çeşitli injector ve programları kontrol ediyor servere raporluyor yani video ve o bilgiler olmadan adamlar kafalarına göre banlamıyorlar şikayete göre değerlendirme yapılmıyor. bilinen bir hile raporlandığında adamlar sorgusuz sualsiz banlıyor. 2 kere banlanmışsan da ihtimali yok kesin hile yapmışsındır.
Hile yapmadan çok banlanan var. Sırf iyi oynadığı için. Onun videosunu gönderip hile diye sunuyorlar. Sen yöntemini bulmuşsun. Sadece MAC adresini değiştirmeyle olmuyor. O kontrol ettiği dosya nerededir anlatır mısın?
Arkadaşlar eğer haksız yere banlandıysanız şu linke mesaj atın eğer forumda (alteriw.net) aleyhinize bir kanıt yoksa banınız açılıyor:
DOSTUM GEREK KALMADI BENDE HIRS ETTİM BULDUM. ŞİMDİ SORUNSUZ GİRİYORUM
quote:
Orijinalden alıntı: eXtraVaido Arkadaşlar eğer haksız yere banlandıysanız şu linke mesaj atın eğer forumda (alteriw.net) aleyhinize bir kanıt yoksa banınız açılıyor:
bende ölmeden 113 kill yaptım banada laf edenler oluyor iyi oynamak suc olmus ya )
quote:
Orijinalden alıntı: zamustili
ya :D ben cs oynuorum hilenin kralıyım sxe ıd ban atıolar hep bende çalıştıra girip cookies yazıyorum çıkan dosyadaki her şeyi siliyorum düzeliyo adamlar 2 dk sonra tekrar banlıo bıkıolar en son :D
ehhehe ne kadar komik gerizekalı
uçtum şahitlerim var
Uçtum videosunu dün off topice açtıydım. Söyledin aklıma geldi yine. Gülüyorum şu an
Hile kullananların olduğu apaçık ortada fakat zararsız kullanıcılarında etkilenmesi sinir bozucu. henüz ban yemedim ama bu tipler beni de şikayet edecek diye ödüm kopuyor. Sen oynamayı bilme 8 kill ile oyunu bitir sonra hack diye ağla, oh ne dünya
quote:
Orijinalden alıntı: Ryso
Hile kullananların olduğu apaçık ortada fakat zararsız kullanıcılarında etkilenmesi sinir bozucu. henüz ban yemedim ama bu tipler beni de şikayet edecek diye ödüm kopuyor. Sen oynamayı bilme 8 kill ile oyunu bitir sonra hack diye ağla, oh ne dünya
Hack yaptığının videolu kanıtı yoksa banını açıyorlar siteye yazarsan O yüzden çok problem yok bana da diyorlar ben de onlara noob diyip geçiyorum
Beyler yeni konu açmadan burdan sorayım dedim. Bu multiplayer save dosyaları nerede tutuluyor? Bazı haritalarda oyundan atıyor beni. O yüzden yeniden kurmam gerekiyor oyunu. Ama level ım sıfırlanacak bunu yapınca. O yüzden saveleri alıp o şekilde oyunu yeniden kurmam gerekiyor. Bileniniz var mı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: zamustili
aferin iyi yapıyosun. egonu tatmin etmeye devam et
beleş oyun bu kadar olur benim görüşüme göre serverde admin olan sana kıl olsa bile sorgusuz sualsiz banlayabiliyo.tamamen adminin insiyatifine bağlı bi oyun. orjinal desen hepten yalama olmuş adamlar artık oyunun içindeyken hileyi açıp kapatabiliyolar.bende iwnet i banlıyorum burdan
Beyler 30-35 liraya kadar düştü keyler alın Orjinal key Steam'den sorunsuz oynayın.Eğer haksız yere banlandığınızı düşünüyorsanız forumdan Turkish bölümünden Gothika'ya ulaşın veya Xfiresi : gothikatr06.
quote:
Orijinalden alıntı: letibit
bende ölmeden 113 kill yaptım banada laf edenler oluyor iyi oynamak suc olmus ya )