Şimdi Ara

altermw3 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sanırım bu konuda çalışmalara başlanmış. forumda topic falan açılmış. orjinalinden daha hilesiz olacağını düşünüyorum.

• orjinalinde de fazla hile yok zaten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

orjinalinde de fazla hile yok zaten?

Emin misin? MW2'dekinden bile daha fazla. Ben o sebeple bıraktım hepten multi oynamayı.
  • Ben sırf hileciler yüzünden mw3 steamı bıraktım.Alter'in Mw3 multiplayeri çıkardığı iyi oldu artık Türkiye'dede serverler kurulacaktır ve yüksek ping derdinden kurtaracağız inşallah.Ama Altermw3 ü çalıştıramadım ben.
  • alter mw2'de de hiç azımsanmayacak kadar hileci vardı. En büyüğü ise şöyle birşeydi: Oyun başladı ve yaklaşık 15 saniye içinde birisi GL ile yaklaşık 25 kill yaptı. Attığı GL'ler hiç bitmiyor ve reload da etmiyordu üstelik. Diyeceksiniz ki buna rağmen o kadar kısa südede o kadar kill nasıl mümkün olacak, saniye başına bir kişi bile düşmüyor. Attığı tüm GL'ler duvarlardan geçiyordu ve direk adrese teslim gidiyordu. Respawn olmamla ölmem bir oluyordu. Onun tek yaptığı şey ateş ise etmekti etmekti. WH ve aimbot ise sıradan hale gelmişti zaten. Bu sebeple alter mw3'te hileci olmaz diye beklenti içine girmeyin bence. Steam versiyonunda varsa alterde de olur her zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgasubasi

Ben sırf hileciler yüzünden mw3 steamı bıraktım.Alter'in Mw3 multiplayeri çıkardığı iyi oldu artık Türkiye'dede serverler kurulacaktır ve yüksek ping derdinden kurtaracağız inşallah.Ama Altermw3 ü çalıştıramadım ben.

Dostum play e tıkalyınca '' server is not available'' hatası mı alıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: famousx

quote:

Orijinalden alıntı: tolgasubasi

Ben sırf hileciler yüzünden mw3 steamı bıraktım.Alter'in Mw3 multiplayeri çıkardığı iyi oldu artık Türkiye'dede serverler kurulacaktır ve yüksek ping derdinden kurtaracağız inşallah.Ama Altermw3 ü çalıştıramadım ben.

Dostum play e tıkalyınca '' server is not available'' hatası mı alıyorsun ?

ben dun oglenden sonra hep denedim arkada açık kaldı oyun :D akşam 8 gibi girdim... bugun sabahtan beri giremiyorum oyuna :(
  • kaç gündür bekliyorum bir defa bile giremedim her şeyi yaptım hiç sorun yok sadece server hatası verio

çözümünü bilen lütfen yardım etsin
  • Yarın deniyorum bakalım normalde param olunca orjinal alırım oyunları ama MW3 malum çok uçuk geldi gene ülkemize alter'i deniyecem bakalım olursa başlasın uykusuz geceler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.