Şimdi Ara

Altın / Gümüş Kar zarar hesaplama aracı yaptım ( excel ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
5.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • h_tunc kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam elinize sağlık, dosya çok işime yaradı. Ufak tefek revizeler yaptım, binlik ve küsürat ayraçlarındaki farklılık yüzünden hesaplama yapamadı, onu da substitute fonksiyonu ile çözdüm. Bir de yüzdesel ortalama hesabında tüm kalemleri dikkate alıyor , onu da sıfır olan değerleri dikkate almayacak şekilde revize ettim.

Altın / Gümüş Kar zarar hesaplama aracı yaptım ( excel )

• quzman kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık hocam 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elinize sağlık hocam. Bende yüzde hesaplama işlemi için ihtiyacı olanlar için bir paylaşım yapabilirim. https://yuzdehesaplama.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turktasarim -- 19 Aralık 2023; 22:16:7 >
  • öncelikle çalışma için elinize sağlık.

tam aradığım excel dosyasını yapmışsınız. fakat indirdiğimde dosya bozuk uyarısı aldım. internetten yapmış olduğum araştırmalar sonucunda excelde dosyası açarken onar butonu var ama işe yaramadı.

online excel dosyası onarma siteleri var fakat verimli çalışmadı.

indirilmesi ücretsiz uygulamalar onardığını iddaa ediyorlar ama dosyayı indirmek için ücret talep ediyorlar.

en sonunda uzaktan forumunu takip ettiğim sitede üyelik açıp, eğer elinizde çalışan bir format varsa veya diğer kullanan arkadaşlarda varsa sizlerden dosyayı göndermenizi rica ediyorum. her ne denediysem dosyayı açamadım veya onaramadım.

iyi forumlar :))

• euz E kullanıcısına yanıt

Teşekkürler ancak dosyayı indirip denedim şuan çalışıyor problem sizin excelde olabilir :)

• Sizin exceli onarmaya çalışırken çeşitli programlar indirmem neticesinde pcye virüs bulaştırmışım bu sebeple format atmak ve tabiki exceli tekrar kurmam gerekti :) yani şuanda bende de çalışıyor program. bu arada twitter paylaşımlarınızı çok faydalı buldum ve takibe aldım :)

tekrardan emeğinize sağlık...

• euz E kullanıcısına yanıt

faydalı olmasına sevindim teşekkürler Altın / Gümüş Kar zarar hesaplama aracı yaptım ( excel ) 

• Hocam ellerine sağlık.

Ben dosyayı indirdim fakat güncelleme yapmıyor. Yenile butonuna tıklayınca hata mesajı çıkıyor.

Kontrol edebilir misiniz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.