Bildirim
Altın Küre 2020 hadi güldük eğlendik gerçek kazananı açıklayın
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sadece o mu? En iyi yardımcı kadın oyuncu Marriage Story ye gitti. TV filminde farkı yok. Snob bir avukatı oynuyor. Rol yapmasına bile gerek yok.
Once upon a time in Hollywood a üç ödül vermişler. Millet yermekten bıkmadı. Çok kulis ödülüne döndü. Bradd Pitt e de vermişler. Sırf verelim diye verilmiş. Tek hak eden Joaquin Phoenix tir benim gözümde..
Bir de Chernobyl e vermişler. O da yerinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardicli2000 -- 6 Ocak 2020; 13:54:25 > -
Bunlar arasinda derken? Httyd, frozen 2, lion king, toy story 4 e ismi icinmi vereceklerdi. Missing linki izledinmi? -
Missing Link'i hep görüyordum ama hiç ilgimi çekmiyordu. Bu konudan sonra ilgimi çekti. Diğerlerini izlemedim ama Toy Story 4 ya da How To Train Your Dragon: The Hidden World gibi bu iki sağlam animasyondan birinin ödülü alamaması bana epey absürd geldi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X