evet su an altınoluktayım saat tam 2 nargile içtim üzerine işkembe corbası içtim şimdide cafedeyim karaagaç galiba altınoluk un tam karsısı.yani ayvalık ın yanı oluo galiba
quote:
Orjinalden alıntı: mühendis
arkadaşlar altınoluk hankı sehırın bılen cevap yazarsa sevınırım
EN BÜYÜK TRABZONSPOR BAŞKA KIMSEYİ TANIMAM!!!
Spor takiminida Başka kimse olarak tanimlamişsinya koptum valla .
quote:
Orjinalden alıntı: meliksah16
7 yıldır yazları oradayım... Küçükkuyu'da... karaağaç diye bir yer hiç duymadım... yoksa ben de mi var bi sorun
Yaw benimde amcamlar küçükkuyuda oturuyo amcamın oğlunun internet kafesi var küçükkuyu da bende yazları bazen gidiyorum oraya
quote:
Orjinalden alıntı: serseri
quote:
Orjinalden alıntı: kambochian
Altınoluk izmir 3 saat civarı otobusle, karaağaç diye bi yer duymuştum, bir de altınoluk izmir balıkesir arasında (serseriye)
Altınoluk İzmir Balıkesir arasında mı aman hocam ne yaptın baska yerde söyleme gülerler İzmirden ucarak erbakanın yazlık pistine gelirsen 30dk da da gelirsin.Ama otobusle 3 saatte gidemezsin Ayvalık yolundan gitsen bile 4.5 saat ceker...
quote:
millet hem geyik yapuyo bilgi veren yokmu yaw kımse tam anlamıyla sorularıma cevap veremedi
yazmıstım
Balıkesirden geçmiyorsun izmire giderken sahil yolundan iniyorsun yaklaşık 3.5 saat sürer gülünecek bir durum yok yani çok radar olmasa 3 saatte dahi gidersin o yol şu anda ıçak pisti gibi oldu 5 araba koy geçer yan yana ;)
yine de 3.5 saat az geliyor ya
aman diyim altınoluktan izmire gidken sebat tura binmeyiin
geçen sene denedim bozuk klimalı prenses otobüsle 5 saatte izmire warabilmiştim
quote:
Orijinalinden alıntı: korncu21
hheheh bu sene ordaydım edremite 20 km biyer
bu sene acayip karı kız wardı hayret tettim 14 gün kaldım süpperdi bea aklım hala orda
gidip müjdat da kumpir yedikten sonra oba restoranın ününden midye alıp yemek war sonrada bira alıp sahilde oturcan of of
ay şavkıda war bugün
bide duman konseri war bu gece belki dewam ed,yodur şimdi
daha bilgi weriimmi
kaç tane içtin biaha söle bakiym??
4 taneee
konuş konuş
karaağaç gömeçi geçtikten sonra pelitköye gelmeden. sanırım ayvalıka 20km. uzaklıkta.
quote:
Orijinalinden alıntı: mühendis
pegasus altınolukta karaağaç dıye bıyer varmı çok lazım bana bılgı
evet karaağaç diye bi yer var.edremitten altınoluğa giderken yolun sağında sapağı var.
Altınoluk ilimiz balıkesire bağlı her sene gidip 2 ay kalırım bu sene ilk defa oradan bi kız ark. buldum oh be artık tatıl bitmiycek ama kızla bu sene fazla takılamadık SEneye iş bitti çok özledim oraları ah korncu21 abimizin yazısını okuyun anlarsınız orayıAltınoklu varsa seneye gelsin tanısalım alın msn: turkcs@hotmail.com
quote:
Orijinalden alıntı: serseri
quote:
Orjinalden alıntı: kambochian
Altınoluk izmir 3 saat civarı otobusle, karaağaç diye bi yer duymuştum, bir de altınoluk izmir balıkesir arasında (serseriye)
Altınoluk İzmir Balıkesir arasında mı aman hocam ne yaptın baska yerde söyleme gülerler İzmirden ucarak erbakanın yazlık pistine gelirsen 30dk da da gelirsin.Ama otobusle 3 saatte gidemezsin Ayvalık yolundan gitsen bile 4.5 saat ceker...
quote:
millet hem geyik yapuyo bilgi veren yokmu yaw kımse tam anlamıyla sorularıma cevap veremedi
yazmıstım
Nasıl izmirlisin anlamadım, İzmirden altınoluk'a giderken once balıkesire ugrayıp sonra mı altınoluk'a gidiyorsun da 3+2 toplam 5 saat sürüyor. Sen rahat ol bana kimse gülmez izmirden altınoluk 3 saat sürer ;);)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme