Bildirim
Altlanta HD BOXmu yoksa Dreambox 800HD klon mu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tv izlemek içinse Atlanta -
quote:
Orijinalden alıntı: darendeli
Tv izlemek içinse Atlanta
evet tv izleyecegim, kart paylaşım gib hırsızlık işlerle ugraşamam kul hakkına giremem.
acaba atlantada HDMİ girişi varmı, çünkü dreamboxda baktım 800HD yokdu. -
quote:
Orijinalden alıntı: HeyseMola
evet tv izleyecegim, kart paylaşım gib hırsızlık işlerle ugraşamam kul hakkına giremem.
acaba atlantada HDMİ girişi varmı, çünkü dreamboxda baktım 800HD yokdu.
O zaman kesinlikle Atlanta.
Ayrıca evet Atlanta'da HDMI çıkışı mevcut. -
quote:
Orijinalden alıntı: atakist
quote:
Orijinalden alıntı: HeyseMola
acaba atlantada HDMİ girişi varmı, çünkü dreamboxda baktım 800HD yokdu.
O zaman kesinlikle Atlanta.
Ayrıca evet Atlanta'da HDMI çıkışı mevcut.
teşekkürler, en iyi seçim bu olacak galiba, forumlarda çok övülüyor,
inşallah next kadar dandik değildir değilmi. -
Atlanta, kesinlikle pişman olmazsın. -
tüm çıkan cihazlar drembox dm800 ile kıyaslanıyor neden acaba :))
amaç sadece tv izlemek ise atalanta alınabilir ama kart paylaşımı yapılmayacaksa hd olmasının bir özleliği kalmıyor zaten izlenmiyor
kart paylaşımı almayacaksam dreambox dm500s alırım daha iyi...
bilgisayar bilgim ve ürünlere merağım var ise kesinlikle dm800hd alırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 10 Temmuz 2010; 10:36:31 > -
ikisi farklı cihazlar insanlar bunu anlamıyor..hatta vu ile atlantayı kıyaslayanlarda var -
Fabrıkası burada olan g.kore den ıthal edılen modul gırıs sayesınde d smart hd yayınlarıda ızlıyebılecegınız cccam performansının mukemmel oldugu
satıs sonrası destegın sınırsız oldugu alan kullanıcılardan %100 tam not almıs ısınma donma sorunu yasanmamıs cıhazı tavsıye ederım
sence hangısı =) -
Fan sesınden ben rahatsız olmam dıyosan dream ı al :D 2 gun sonra ıade edıcegını garantı ederım vuvuzela gıbı ses yapıyo makına hd kanallarda -
dreambox'ta hdmi girişi yok ama dvi var. yaygın kanının aksine dvi de hdmi ile aynı kalitede görüntü iletir.
benim klon dreambox'umda fan yok heatsink var, fazla ısınma olmuyor ama havalar iyice ısınmaya başladığında gerekirse diye sessiz bir fan takıp uzaktan kumandayla açıp kapanacak şekilde ayarlamayı düşünüyorum.
dreambox'un açılış kapanış sürelerinin uzunluğu dışında önemli bir eksiği yok bence, ama sırf televizyon izleyene de gerekli değil.
cccam olayına girilmeyecekse atlanta hd box'a da gerek yok, 200 TL'ye HD uydu alıcılar var. seoul'lere filan bakılabilir. -
Dvi çıkışa sahip bir cihaz da, hdmi çıkışa sahip bir cihazda dijital olarak sinyali ilettikleri için bir fark yok aralarında bu anlamda. Tek fark hdmi ın seside iletmesi. -
evet dvi ve hdmi aynı sinyali taşır..dm800 ile gelen kablo 24+1 pinli oldugundan seste taşır..klasik dvi 18+1 pindir ve ses iletmez.. -
dreamboxa mini bilgisayar diyebiliriz fakat atlanta hdbox sadece uydu cihazı. -
Nihat Bey,
msn adresinizi pm atabilir misiniz?
DM800 HD Klon veya DM500s Klon almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Ben PM atamıyorum DH cep tel kabul etmiyor 1 aydır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackCode® -- 22 Kasım 2010; 11:17:07 > -
pm profilimde var zaten :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X