Şimdi Ara

Altyazı/Senkron İstekleri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
1
Favori
32.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amerikalıların yaptığı street fighter serisinin alt yazısını arıyorum lütfen bir bakın arkadaşlarhttp://en.wikipedia.org/wiki/Street_Fighter_(TV_series)http://www.youtube.com/watch?v=A4G8YxsjQO4
  • Üst konu yapılmıştır.
  • Katekyo Hitman Reborn! un 101. bölümden sonra türkçesinin bulundugu site veya elinde bulanan varmı
  • Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan [DVD H264 AC3] bu versiyonun senkronlanmış altyazısı lazım. ( Bakabt'de torrenti var.) DP'de [a4e] ve AHQ uyumlu altyazılar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 1 Mayıs 2010; 11:32:53 >
  • Legend of the Galactic Heroes adlı animenin altyazısını nerde bulabilirim ?
  • evet arkadaşlar sanırım bu konu kapansa daha iyi yani tamamen son yazılar için konuşuyorum sonuçta bende dahil hepimiz alt yazı arıyoruz ama cevap verme oranı ne sorarım size ha demek ki herkesin bir sorunu var ama bu sorunlara cevap verecek arkadaş bu topicte yok demekki. Cevaplar genellikle teknik konuda oluyor örneğin altyazısenkronu sorunu vs veya anime mangalara yorum şeklinde oluyor o zaman bize düşen görev ingilizce veya japonca öğrenmek herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarganna -- 3 Mayıs 2010; 15:17:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxxly~

Legend of the Galactic Heroes adlı animenin altyazısını nerde bulabilirim ?

LOGH için ben gönüllü oldum fakat Anime Central grubundan Gaiden'lerin yada ilk OVA'ların MKV çıkıp çıkmayacağı halen belli değil. Gerek Nemesis grubunun çevirisinde eksikler olduğundan gerekse geçtiğimiz aydan itibaren ilk Blu Ray'leri çıkmaya başladığından beklemedeyim, official sub'ların eklenip Tokyo Tosho'ya düşmesi çok sürmeyecektir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

quote:

Orijinalden alıntı: Foxxly~

Legend of the Galactic Heroes adlı animenin altyazısını nerde bulabilirim ?

LOGH için ben gönüllü oldum fakat Anime Central grubundan Gaiden'lerin yada ilk OVA'ların MKV çıkıp çıkmayacağı halen belli değil. Gerek Nemesis grubunun çevirisinde eksikler olduğundan gerekse geçtiğimiz aydan itibaren ilk Blu Ray'leri çıkmaya başladığından beklemedeyim, official sub'ların eklenip Tokyo Tosho'ya düşmesi çok sürmeyecektir diye düşünüyorum.

Bana OVA lazım değil şuan. Bana animenin kendisi lazım yaklaşık 110 bölüm galiba.

• Cowboy Bebop'un niizk'in remastered sürümünün altyazısını arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z Z z Z z Z -- 2 Mayıs 2010; 18:52:24 >
  • Akira_(1988)_[1080p,BluRay,x264,DTS]_-_THORA uygun altyazı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  • Dragon Ball yani ilk seri ingilizce dublajlı versiyonuna uygun altyazı bulamadım.İşin güzeli ingilizce altyazı da yok.Kulaktan duyup alttan okusam anlarım da sadece kulakla olmuyor.İngilizce veya Türkçe altyazısını bulabilirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

Akira_(1988)_[1080p,BluRay,x264,DTS]_-_THORA uygun altyazı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

yardımcı olabilecek birileri yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boomerang!

quote:

Orijinalden alıntı: Boomerang!

Bir süre önce [Arigatou] Death Note - 01-37 [Dual Audio] [R2,x264 AAC] indirdim . Ama Türkçe senkronlu altyazı bulamdım .
    Bilen varsa çok sevinirim...

Group: Arigatou
    Audio Codec: AAC
    Video Codec: x264
    Format: MKV
    Language: Japanese & English [Dual Audio]
    Subs: English
    Source: DVD R2

YOk mu elinde olan

yok mu yardımcı olabilecek?
  • quote:

quote:

Akira_(1988)_[1080p,BluRay,x264,DTS]_-_THORA uygun altyazı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

yardımcı olabilecek birileri yok mu?

artık birisi yardım etsin flood yapmaktan bıktım
  • Fâsuto sukuwaddo / First Squad The Moment of Truth

FPS 25
    Süre 1:09:42
    640x360

Bakmadan indirince 640x360 indirmişiz.Altyazı buldum fakat uyumlu değildi.İzlerken senkronladım fakat diğer yerlerde bozulunca tekrar uğraşmadım.Varmıdır bu videoya uygun yoksa uyumlusun indirecem zaten.
  • Dragon Ball Z in kesilmiş 276 bölümlük altyazılarını bulamadım.Yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheM

Fâsuto sukuwaddo / First Squad The Moment of Truth

FPS 25
    640x360

Bakmadan indirince 640x360 indirmişiz.Altyazı buldum fakat uyumlu değildi.İzlerken senkronladım fakat diğer yerlerde bozulunca tekrar uğraşmadım.Varmıdır bu videoya uygun yoksa uyumlusun indirecem zaten.

İndirdiğin sürüm Director's Cut sürümü değilse (şu içinde röportajların olduğu versiyon) Yedinci Gemi sitesinde altyazısı vardı.

@warrior
    http://divxplanet.com/sub/s/117362/Akira.html

Bende THORA sürümü yok ama bu altyazıyı dene, eğer uyumlu değerse saniye olarak + / - sapma boyutunu söyle. Senkronlar yollarım sana.

• hunterxhunter adlı animenin türkçe alt yazısı varmı acaba varsa bir link verebilirmisiniz

yardım edecek olanlra şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

quote:

Orijinalden alıntı: TheM

Fâsuto sukuwaddo / First Squad The Moment of Truth

FPS 25
    640x360

İndirdiğin sürüm Director's Cut sürümü değilse (şu içinde röportajların olduğu versiyon) Yedinci Gemi sitesinde altyazısı vardı.

@warrior
    http://divxplanet.com/sub/s/117362/Akira.html

Bende THORA sürümü yok ama bu altyazıyı dene, eğer uyumlu değerse saniye olarak + / - sapma boyutunu söyle. Senkronlar yollarım sana.

teşekkür ediyorum birebir uydu altyazı ama şimdide filmde efektlerin sesi yüksek çıkıyor konuşmalar kısık çıkıyor adam akıllı izleyemedim şu filmi

• quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

hunterxhunter adlı animenin türkçe alt yazısı varmı acaba varsa bir link verebilirmisiniz

yardım edecek olanlra şimdiden teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.