Şimdi Ara

ALÜMİNYUM PROFİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kendi yapacağım kasa için L şeklinde alüminyum profil almam gerekiyor ve tabii bunları istenilen ölçülerde kestireceğim bir yer de lazım istanbulda bu işi yaptırabileceğim neresi var ? birde bu pahalı bir malzeme midir mesela 4 metre fln alsam ne kadar tutar ? gerçi kiloyla satılıyor olması gerekli ama tam bilemiyorum
    yardımlarınızı bekliyorum

ayrıca iskeleti oluşturmak için kesilen parçaların uç kısınlarını da ok şeklinde (katlandığı yerden yan taraflara 45 derece açıyla kesilerek ) keseceğim ama tam oturması için çok düzgün olması gerekiyor bunu nasıl kesebilirim ?

• kardeş hani şu pvc kapı pencerelere sineklik yapılıor yaa ondan alabilirsin kestirdebilirsin karar senin
  • ben küçükçekmecede oturuyorum ve burda bayabi alımınyum ustası ve alımınyum malzeme satan yer var bende su soğutmaya yer kalmadığı için bi bölme yaptırdım ve dediğin gibi profil 4 mt yani 8 ytl istediğim ölçülerde kestirip bide gönyede o ok gibi dediğin tam cok diye birbirine oturdular yine aynı yerden bi alımınyum malzeme ile sabitledim ve gayet güzel ve temiz işçilik oldu işçilik için adam para almadı ama heryer almazmı onu bilemem kolay gelsin.
  • ben küçükçekmeceye yakınım yeri bana tarif edebilirmisin ? tam benim istediğim işi yapacak bir yer anladığım kadarıyla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.