Şimdi Ara

AM2 100$ civarında anakart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PCIE XFX-8600GT XXX ED
    KINGSTON 1 GB DDR2 800MHZ

Arkadaşlar yukardaki sistemi tamamlayacak 100$ dolar civarında oyun performansı iyi olan bi anakart tavsiye edebilirmisiniz? Sanırım bu aralar yeni bi yona seti çıkmış (AMD 690G) olsun diğerleri olsun pek bilgim yok Yardımcı olursanız F/P si iyi olan bi anakart almak istiyorum... teşekkürler

• kardeş anakart başlığı ve oc başlığına baksan süper olurdu bazı anakartlar ekr kartları ile uyumsuz denmekte. ancak asus un 690g çip setli 70 dolar+kdv ye x1250 vga lı anakartı bulunmakta. 2x1 gb lık ddr 2667 mhz twinmos alsan işini görmez mi?

işlemci içinde OC YETENEDĞİ olan bir model bak derim. ( x2 3600 yada 4000 gibi )
  • sağolasın ben pek OC düşünmüyorum o yüzden işlemciyi 5200 düşündüm sanırım 3600 veya 4000 ile aralarında baya performans farkı var

BEnim merakım 690g çip setli bi anakartla xfx 8600 gt ekran kartı nasıl bir performans verir acaba kullanan varmı...
  • x2 5200 ün fiyatına bakmadım. ancak sıcak fırsatlara x2 5000 ucuz diyor. ASUS gibi bir anakart çoğu ekr kartı ile uyumlu olacaktır. rakipleri biostar ın 65 dolar ve 76 dolar lık am2 690g li kartları.

ayrıca x2 5200 ün performansını KESİN BİLİYORMUSUN? paranı ram lere aktar derim. asus la dediğim işlemcileri 2500 mhz e kadar çıkarman mümkün. ısınma ve stabilite sorunuda yaşamazsın. hem ekr kartı yükseltmelerinde elinde onboard vga sı olan ( hemde çok iyi ) anakartın olur
  • Bence de 1GB Kingston DDR2-800 yerine 2x1GB Twinmos DDR2-667 almanız daha iyi olur.
  • Öncelikle, hızaşırtma düşünmüyorsan, yüksek performanslı bir bellek almana gerek yok. Daha ucuz olsun 2x1 olsun. Son zamanlarda Amd için fazla anakart bulunmuyor. Ne de olsa hızaşırtma olmayacak. Gigabyte modellerine bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.