Şimdi Ara

AM2 mi Core Due (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • doğru demiş arkadas alacağın marka kalite olması lazım sonuçta
  • bişi ekleyecem söylemeyeektim ama neyse

daha bu gün oldu olay geçen gün bi int cafe için konfigrasyon verdim ben bilgisayarı almak istedikleri yer bulunduğum ilde 1 numara orda 2 servis arkadaş çalışıyor ikiside 100lerce kere amd tartıştılar benimle amd şöyle iyide böyle iyi configrasyonda değişiklik yapmak istemişler ben özellikle c2de6300 yazmıştım ama onlar aynı fiyat bu daha iyi diye e6750 yazmışlar sonra ben çılgına döndüm sipariş vermişler gittik şirkette configrasyon şu

e6750 965ltck anakart :P sonra bi de benim yazzdığım 2600xt ekran kartını çıkarmışlar 7300 yazmışlar çılgına döndüm

e6750 1333 fsb 965 ltcknın 1333 desteği yok
    2600 dx10 dstekli 7300 de dx 10 yok

işte amd ci ve intelci farkı dedi oranın sahibi adam bana gel paran neyse verim çalış dedi

yani anlayacağınız amdciler biraz araştırmadan atlıyor olaylara ne biliyorlarsa oo

amdciler size sesleniyorum çıkartın kafanızı kumdan bakim bi yüzünüzü görelim

• quote:

Orjinalden alıntı: tsunami67

doğru demiş arkadas alacağın marka kalite olması lazım sonuçta

bu nası bı mantık ya kalite anlayısın neye gore değişiyo senın kavrayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: forumcu22

bişi ekleyecem söylemeyeektim ama neyse

daha bu gün oldu olay geçen gün bi int cafe için konfigrasyon verdim ben bilgisayarı almak istedikleri yer bulunduğum ilde 1 numara orda 2 servis arkadaş çalışıyor ikiside 100lerce kere amd tartıştılar benimle amd şöyle iyide böyle iyi configrasyonda değişiklik yapmak istemişler ben özellikle c2de6300 yazmıştım ama onlar aynı fiyat bu daha iyi diye e6750 yazmışlar sonra ben çılgına döndüm sipariş vermişler gittik şirkette configrasyon şu

e6750 965ltck anakart :P sonra bi de benim yazzdığım 2600xt ekran kartını çıkarmışlar 7300 yazmışlar çılgına döndüm

e6750 1333 fsb 965 ltcknın 1333 desteği yok
    2600 dx10 dstekli 7300 de dx 10 yok

işte amd ci ve intelci farkı dedi oranın sahibi adam bana gel paran neyse verim çalış dedi

yani anlayacağınız amdciler biraz araştırmadan atlıyor olaylara ne biliyorlarsa oo

amdciler size sesleniyorum çıkartın kafanızı kumdan bakim bi yüzünüzü görelim

ben cıkardım kafamı kumdan da senın yazdıklarında bısey goremedıım walla amd adına. 2600 ıle c2d6300 super olmus :) cok ıyı sıstem kurmussun :D

• adidas nike ve pumaya göre dğişiyor neye olacak kendini ıspatlamış polemik yapmayan markaya
  • polemık yapmaya gerek yok sana markalarınla basarılar dılerım arkadasım
  • c2de6300 kullansan elindeki amdlerin hepsini çöpe atarsın dx10 farkını da bence git atilerle yaşa nividilarla değil
  • kullanamdım sanma hepsı elımden gectı gıt forumda bak bıraz ıstersen dx10 da kımler ne alıyo neyı onerıyo bundan sonra da bısey onerme bana bıtek bılen sen degılsın bılgını lazım ola arkadaslar uzerınde kullan daha faydalı olur anlastık mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fos -- 20 Ekim 2007; 2:38:07 >
  • 2900 xt ile adam gitti core2duo işlemciyle 3d mark dünya rekorunu kırdı hala amd nividia dersen şaşarım
  • yoo bende atı kullanıyorum ve bana da sorsan atı derım ama 2600 klasmanında rakıbı gt sonıc+ tercıh edılıyo buunu da sen bılıyosundur
  • oku da kafan iyice çıksın kumdan ben de basit adam değilim

bu haberi yazanda dh haber editörü senin benim gibi değil

http://forum.donanimhaber.com/m_16435454/tm.htm

iyi okur o dünya rekorunda varmı nividia veya amd
  • tamam ya cok ıyı cıktı kafam kumdan basıt adam da deılsın ok ebn sana fıyat performans dıyorum sen bana 2900 xt gosterıyosun nası ıs bu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fos -- 20 Ekim 2007; 2:46:45 >
  • fiyat performansta evde kullnırsın benim 12 yaşındaki yiğenlerim gibi 12 yaşındaki çocuk pc topayalacam amd mi core 2 duo mu demez amd alırsın bakar keyfine bence senin uyku saatin geldi perfırmanssa istediğin tabiki intel şaşma fiyat performans denincede bence e4300 = 142 $ arkadaş dünya o/c şampiyonu 2600xt de zaten dx 10 destekli en uygun kart 156 $
  • herkesın tercıhıdır bu.sana gore 4400+ ve 2600 bana gore baska neyse sana ıyı geceler dılıyorm takılacak baska bı arkadası bul baya bı hararetlısın anlasılan bu konuda eyvalla
  • hiç te değililm ama bilmeden etmeden amd diyenlere gıcık oluyorum 4200 amd ile e4300 yanyana nasıl koyuluyor hayret yanından geçemez bea
  • bence de arkadasım bırısı amd 85 dolar 4400 ıntel ıse senın dedıgıne gore 141 dolar bıraz fark war deıl mı ozaman 5200 amd ıle karsılastırmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fos -- 20 Ekim 2007; 2:57:47 >
  • varya e4300 ü istersen amd nin yapmayı planladıığı 8 çekirdek işlemciyle karşılaştır en basit örneği ni söyleyim sana

amd gibi mükemmel bi oyun canavarı nasıl oluyorda tüm serileri nfs5 i oynamıyor???

bi de bişi daha ya istersen en pahalı işlemcilerini karşılaştıralım olmaz mı mesela Q6800 1,800 lira sahi amd nin en pahalı işlemcisi kaç lira kaç tane ediyor 1 Q6800 ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcu22 -- 20 Ekim 2007; 3:02:48 >
  • cok ıddıalı konusmussun arkadasım ıntel yetkılılerı bıle senın kadaar ıddıa etmıyolar bukadar hızlı olduklarını neyse ben kacıyorum gorusmek uzere
  • bi binada tartışma var bütün araba firmaları gelmiş herkes hararetle konuşuyor audi mazda ferrari hepsi tartışıyor 1 kişi hiç konuşmuyor sen niye konuşmuyorsun diyorlar pencereyi aralıyor adam mercedesin sahibi ve toplantıya gelenlerin hepsinin arabası mercedes anlayacan intelin konuşmaya ihtiyacı yok

bu arada ben zengin bi adam değilim pc yi alırken işlemcimi aldım 1 ay para biriktirdim diğer parçalar için gittim e6300e zamanında 500 lira saydım

saanda iyi geceler bakma bilgi olsuna konuşuyorum kimseyle alıp veremediğim yok ama scorlar ortada intel bariz önde götürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcu22 -- 20 Ekim 2007; 3:06:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinanim

quote:

Orjinalden alıntı: Styric

core2duo 6 serisi işini rahatca görür

6 serisinden kastettiğiniz nedir? Toshiba mı HP mi?

Tabiki Hp, kusura bakma geç oldu..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.