Gigabyte UD3H da düşünebilirsin anakartta dünyanın en büyük firması..
Ben tam bu karta karar vermişken Biostar'ı gördüm ve kafam karıştı... Bugünlerde almayı planlıyorum ve bu konu tam aradığım konuymuş ama sanırım keskin farklar olmadığı için kimse net birşey söyleyemiyor.
Ben OC yapmıcam ve ob ekran kartı kullanıcam. Onlar göz önüne alındığında fikriniz nedir ??
İKİ CHİPSETİNDE DE KENDİNE GORE AVANTAJLARI VE DEZAVANTAJLARI 785 DE HD4200 ÇIKYOR YANILMIYORSAM AMA SAAT HIZI 500MHZ 790DE İSE HD3300 ÇIKYOR 700MH SAAT HIZI..785 DAHA SONRA CIKAN BI CHIPSET 790 LARDA RAID GIBI EK OZELLIKLERVE PASIF SOGUTUCULAR VAR...ANAKARTINI FAZLA KURCALAMAYAACAKSINIZ...785 CHIPSETLERI ALIN.... MARKA KONUSUNDA GENELDE BIOSTAR FORUMLARDA BAYA TAVSIYE EDILIYOR...SAPPHIRE MARKA ANA KARTLARDANDA UZAK DURUN...YAZILIM VE SURUCU KISMI BERBAT OTESI... ASUS VE GIGABYTE A ISE DENECEK BIRSEY YOK...
Biostar T-Series TA790GX A3+ Tercihim.
Biostar T-Series TA790GX A3+ tavsiyemdir kuzenime aldık çok harika bir anakart gigabyte ve asusa bundan sonra para vermem tercihim artık biostar
Chipseti dolayısı ile Biostar daha performanslı bir anakart ancak, CrossFire vs. yapmayacaksan hiç gerek yok. Asus tercih et derim.
Bizzatkendim Biostar kullanıyorum. 1 ay oldu. Hızaşırtma, çekirdek açma biostan direk destekleniyor. Sorunsuz kurulumu kolay bir ürün. Performasında da sorun yok. Ramlerin testi için Memtest86'yıda bios'a gömecek kadar akıllı mühendislik yapmışlar. Yanında bissürü güzel yazılım geliyor. Gördüğüm kadarıyla işçiliği de kaliteli. Artık ASUS gibi markalara teslim olmaya gerek yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme