Şimdi Ara

AM3+ Anakart Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçe 300 TL. Gönlüm MSI Gaming 970'den yana lakin. Bu fiyata çok daha iyi bir performans alırsın diyeceğiniz anakartlar varsa bakmak isterim.

• Diğer anakartlar hakkında bişey diyemem.. Msi gaming 970 kullanıcısıyım bir sorununu görmedim daha..ayrıca ses kartı gerçekten çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi 970 yongalı anakart bana göre ama UD3P modeli O.C için daha iyi olur
  • düşündüğün iyi

• Asus m5a97 r2.0 ' a da bir bak derim..
  • Hepinize teşekkürler arkadaşlar, tavsiyelerin hepsine baktım. OC düşünmediğim için çok OC odaklı bir anakarta para vermeme gerek olmadığını düşündüm. SLI'da yapmayacağıma göre, Yine MSI 'ın 990fxa serisi ile arasında kaldım. Çok uçuk farklılıklar olmadığından ötürü dış görünüme aldanaraktan gaming modelini aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cpu,ram,anakart tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    ANAKART TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun güle güle kullan ses çipine çok iyi diyorlar gerçekten
  • 970 gaming kullanan biri olarak almani tavsiye etmem.Sebebine gelince berbat malzeme kalitesi.ekran kartini yukaridaki pci-e slotuna takayim diye cikarttim ama beraberinde pci-e slotuda geldi.hayatimda ilk defa bir anakartin pci slotunu elime aldim.7 -8 yillik dfi kart var mengeneye soksan levye ile girsen cikartamazsin o slotu.bu kadar dusuk lehim kalitesi.Dahasi uyku moduna girince uyanamama elektrik gelmemesi yada uyku modu yerine yeniden baslama vs sorunlariyle beraber 10 gun once garantiye verdim parami kurtarsam dua edecem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun göründüğü kadar iyi değil anlaşılan anakart diğer tüm anakartlarda böyle ise çok yazık gerçekten MSI'a.
  • Tesekkur ederim.Ne yalan soyluyeyim bende gorselligi etken oldu almamda ama gigabyte ud3p almamamin sebebide overclock yapinca kartin her acilista restart edip yeniden baslatmasi yani amd sistem dizeceksen anakart secenegi sinirli onu anladim.Alan arkadasa hayirli olsun kartin ses cipi gercekten guzeldi farki hissediliyordu ayrica baya baya overclock yapiliyor bu kartlada.Alan arkadaslar dikkat etsin cok narin kart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ne yazıkki Amd anakart konusunda sıkıntılı
  • Arkadaşlar 2 buçuk aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bahsedildiği gibi ses çipi çok kaliteli, direk farkettiriyor. Malzeme kalitesi de öyle bahsedildiği gibi ucuz durmuyor. Tek yaşadığım sıkıntı ethernet driver yüklemeden, internete bağlanmıyor. Ayrıca ilk kez OC yapmış bir insan olarak oldukça kolay bir arayüze sahip BIOS ekranı. Dandik PSU ve 1333lük ramlerime rağmen işlemcimi 2.8 den 3.70'e çekmeyi başarabildim. Kısacası tavsiye ederim.
  • Sırf şu ses çipi için aldıracaksınız kartı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Arkadaşlar 2 buçuk aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bahsedildiği gibi ses çipi çok kaliteli, direk farkettiriyor. Malzeme kalitesi de öyle bahsedildiği gibi ucuz durmuyor. Tek yaşadığım sıkıntı ethernet driver yüklemeden, internete bağlanmıyor. Ayrıca ilk kez OC yapmış bir insan olarak oldukça kolay bir arayüze sahip BIOS ekranı. Dandik PSU ve 1333lük ramlerime rağmen işlemcimi 2.8 den 3.70'e çekmeyi başarabildim. Kısacası tavsiye ederim.

güzel kart zaten UD3P' nin pabucunu dama attı bir nebze, kimse birşey diyemez üstüne sadece şöyle bir 30 40 tl daha ucuz olsa yok satacak.

söylediğin özellikleri de uzun zamandır MSI artık anakartlarına yansıtıyor zaten sadece AMD tarafında yapmıyordu onu da yaptı, memnun kalmana sevindim önerim bu yönde olacaktı görseydim. GD65 önerilmiş ama çok eski bir anakart ya bazen gücünden biraz feragat ederek yeni parça almayı kesinlikle onaylıyorum desteklediği teknolojiler ve uzun ömürlülük açısından çok farkediyor, yeniyi gördükten sonra ben eski şeylerle neden uğraşıyormuşum diyor insan ve anakartı bir kere alıyorsun ve kalıyor geliştirmesi yok o yüzden ne kadar güncel alınırsa o kadar iyi oluyor çokça bunu tecrübe ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Şubat 2015; 18:50:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.