Şimdi Ara

AM3+ SLI destekli anakart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AMD x6 phenom II 1060 işlemcim var, bu işlemciyi zannedersem am3+ platformlu anakartlarda kullanabiliyorum.

su anki kartim gtx480 ve 2 tane gtx760 ile sli yapmak istiyorum. boyle bir anakart bulabilirmiyim ?

birde bir kac baslikta 3gb dan asagi ramli gtx760ları sli yapmayın gibi bir tavsiye gordum bunun sebebi nedir ?

ben CUDA gucune ihtiyac duyuyorum oyundan ziyade video editleme ile ugrasıyorum

• indigo_blue kullanıcısına yanıt
    Hocam am2+ veya am3 anakart arıcaksın ama tam bilmiyorum eski 880 chipsetmiydi neydi onlar işini görürde normalde oyun oynasan o işlemci anca 1 tane gtx760 besler sen 2 tane sli yapcam diosun acaba snn yapcağın işlemde o işlemciyle 2 tane gtx760 la tam performans alcakmısın onu kararlaştırman lasım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    o zaman ya komple sistemi degistirecegim yada sli sevdasindan vazgecip belki de gtx770 almalıyım.

am3 anakartlarda nvidia sli destegi yok bildigim kadarıyla
  • indigo_blue kullanıcısına yanıt
    Hocam sli dan vazgeç bence işlemci intel olursa max performansı alırsında işte video editleme nasıl bi iş onu bilmiyorum ondan çokta emin değilim ama bana oyun için alcam desen o işlemci tek gtx760 bile zor besler stok hızda belki beslemez bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 25 Temmuz 2014; 5:36:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

http://tr.msi.com/support/mb/970AG46.html#support-cpu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.