Şimdi Ara

AM4 ITX anakart arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #MSI Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 AM4 ITX anakart arıyorum

Selam,

Kendime hazırlayacağım ITX sistem için AM4 soket (Ryzen 5000 destekleyebilecek) ITX anakart aramaktayım. BIOS'u güncel olursa iyi olur. Güncelleme imkanınız yoksa yapacak bir şey yok bir şekilde hallederim. Amazon'dan 2600 TL'ye ASRock A520 ITX aldım. Eğer elinizde varsa bu fiyatı göz önünde bulundurarak satmak isterseniz Amazon'dan gelmesini beklemeyip sizden alabilirim. İstanbul içi elden deneyerek alabilirim diğer illerden ise önce ürün sonra ödeme kabul ise alabilirim.

Pcbudur bilgisayar & bilişim hizmetleri.

Mehmet Burak Güngör.

534 321 15 44.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bu olur mu?

sinuzitforum.ecballium.com
    MSI A320M-A PRO AM4 DDR4 3200(OC) DVI HDMI USB3.2 mATX Anakart - Sinüzit Forum
    http://sinuzitforum.ecballium.com/konu-msi-a320m-a-pro-am4-ddr4-3200-oc-dvi-hdmi-usb3-2-matx-anakart.html
  • mikail13 kullanıcısına yanıt

ITX olmasın lazım hocam mATX bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.