Bunu aldım hocam dün akşam sağolsun arkadaş link atmış forumdan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bunu aldım hocam dün akşam sağolsun arkadaş link atmış forumdan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben olsam gaming plus alırdım ben asrock pro rs tercih ettim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
msi aldim hocam:) tşklr < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayırlı olsun hocam güzel kart matx alcak olsaydım bende msi tercih ederdim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aralarinda boyut fakrimi var.? Üzermi sence.? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ben prem midtower bir kasa aldığım için matx düşünmedim, birde m2 girişleri az ve çoğu matx anakartta faz sayısı az oluyor atx modeline göre. Ben beyaz setup kurduğum için asrock pro rs aldım şuan kullanıyorum çok memnunum. İmkan varsa atx alın pro rs, tomahawk, strix-a, legend steel tavsiye ederim asrock livemixer'de güzel model siyah ise kasa çok yakışır. Beyaz setup'a uygun anakart yok neweggden'de alınabilir ama piyasaya göre biraz tuzlu kalıyor. |