Şimdi Ara

AMAN ALLAH'IM BU FİYATA BU CHARRR!!!!! - TAKAS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: octavianus

400 ytl çok pahalı.
    250 ytl yap kardeş.

Ulan ben sana ne diyimki şimdi.
    90 lvl kastın mı hayatında ? Full farm yaptın mı ?
    Sizin yüzünüzden piyasa yerlerde.400 Ytl bu char için çok çok uygun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

quote:

400 ytl çok pahalı.
    250 ytl yap kardeş.

kardeş bak ben sadece sordum,ulanlı mulanlı konuşmak doğru olmuyor.
    Daha birbirimizin yaşını başını bilmeden,birbirimizi tanımadan bu şekilde hitap etmek doğru değil.
    Ben satan arkadaşa OLABİLİR Mİ? diye sordum o da net bir şekilde OLMAZ dedi.
    Burada 3.şahısların argo ile hitap edip müdahalede bulunması hoş değil.
    SATAN ARKADAŞA İYİ SATIŞLAR,İNŞ ALICI BULUR.
    CHARI ÇOK GÜZEL AMA BENİM İÇİN FİYATI UYGUN DEĞİL.KOLAY GELSİN.

• Bilirim bu charı ^^
    En son üzerinde 89+5 legs'de vardı.
    Hayırlı satışlar...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

quote:

400 ytl çok pahalı.
    250 ytl yap kardeş.

kardeş bak ben sadece sordum,ulanlı mulanlı konuşmak doğru olmuyor.
    Daha birbirimizin yaşını başını bilmeden,birbirimizi tanımadan bu şekilde hitap etmek doğru değil.
    Ben satan arkadaşa OLABİLİR Mİ? diye sordum o da net bir şekilde OLMAZ dedi.
    Burada 3.şahısların argo ile hitap edip müdahalede bulunması hoş değil.
    SATAN ARKADAŞA İYİ SATIŞLAR,İNŞ ALICI BULUR.
    CHARI ÇOK GÜZEL AMA BENİM İÇİN FİYATI UYGUN DEĞİL.KOLAY GELSİN.

Kardeşim sen burda sorumuyorsun dediğini tekrar kontrol ederek cevap ver.
    400 ytl çok pahalı. 250 yap. --> Bu nedir. Olabilir kelimesinin geçtiğini göremiyorum burda sanırım ?
    Hani dersin charı almaya niyetliyim şu fiyata yaparsan alıcıyım o olur.Ama senin dediğin laf ile OLABİLİR lafı ayrı mesele.Ayrıca ben burda 3. kişi konumunda değilim.2 buçuk seneden beri burdayım senin gibi düşünen arkadaşlar çok geldi buraya ve piyasa işte şuanda bu halde.Kusura bakma.
    Fiyatı sana uygun değil ise yorum yazmassın olur biter ha yazmanı kimse kısıtlayamaz tabiki ama gelipde burda fiyatı bu kadar aşağı çekmenin manası yok.Saygılar sevgiler..

• Diğer konularda haklı olabilirsin,yazdığımı kendine göre yorumlayabilirisn.Herkesin yorumuna saygımız vardır.
    AMA HEPSİNDE HAKLI OLSAN BİLE BU SENİN BANA 'ULAN' şeklinde hitap etmeni ASLA haklı yapmaz kardeş.
    SAYGILAR.
  • quote:

Diğer konularda haklı olabilirsin,yazdığımı kendine göre yorumlayabilirisn.Herkesin yorumuna saygımız vardır.
    AMA HEPSİNDE HAKLI OLSAN BİLE BU SENİN BANA 'ULAN' şeklinde hitap etmeni ASLA haklı yapmaz kardeş.
    SAYGILAR.

Ya buralarda yenisin yada hayatında hiç 90 lvl char yapmadın.
    Benim sana tepkimdeki amacım şuana kadar senin gbi düşünen çok arkadaş geldi diyorum buraya.
    Sen kas bakalım 90 lvl heray 22 ytl bot parasıdır.Pre plus + petidir.Hesapla bakalım.+ Full farm.Öyle oturduğun yerden 60 lvl char yapmaya benzemiyor.Burda sadece sen değilsin böyle düşünen.Sizin yüzünüzden insanlar emeklerinin karşılıklarını alamıyorlar.Benim tepkim buna oldu.Seni aşağılamak veya hakaret etmek gibi bir amacım yok kimseyede olmaz zaten.Ama kalkıpta 400 pahalı 250 yap diyemessin..

• Kardeş istediğimi demekte özgürüm,şunlara bak
    http://forum.donanimhaber.com/m_24767263/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_25155898/tm.htm
    Bunlar benim değil satan arkadaşları tekllifleri.Tamam SP toplamak ileride çok zor 90 yapmak ayrı bir mesele zaten ama;
    yani 88 level ile 90 level arasında çok mu uçurum var?
    Neden 2 level fazla diye 150-200ytl fazla veriyim.Bunlar bir yana;
    Satan arkadaş bana en son '350' olur daha 1 kuruş aşağı inmem dedi.Ben daha fazla üstelemedim.Arkadaş net bir şekilde olmaz dedi.
    Neyse ben daha fazla uzatmak istemiyorum kardeş.İİ geceler.

• Karddeşim o 88 lvl glavierin neden o kadar ucuz olduğunu bilmiyorsun.Onun için kendini haklı çıkarmaya çalışma.Şimdi açıklamak istemiyorum satan kişiye engel olmamak için.Sanada iyi geceler fakat söylediğinin yanlış olduğunu kabullenmek istemiyorsun hala.Neyse uzamasın.Selametle..
  • quote:

Kardeş istediğimi demekte özgürüm,şunlara bak
    Bunlar benim değil satan arkadaşları tekllifleri.Tamam SP toplamak ileride çok zor 90 yapmak ayrı bir mesele zaten ama;
    Satan arkadaş bana en son '350' olur daha 1 kuruş aşağı inmem dedi.Ben daha fazla üstelemedim.Arkadaş net bir şekilde olmaz dedi.

Alayına isyan yav Alayına isyan
    yav sen böle bi charı nerde 250 ye gördün ! sen in görürsün cin görürsün ama bu charın fiyatını 250 ye göremezsin benden !
    o verdigin linklerdeki charlar 250 ise git onları al o zaman...
    neden almıon onları ? çünkü bu wizard daha saglam daha iyi yoksa ne gelip o kadar uğraşırsınki seninde yaptıgın gibi onları almıon bunu almak istiyon !!
    demekki bu daha gözüne girdi hata kardeş spali eşittir char.

edit: bana özel mesajdan biraz indirim yap dedin 350 ytl dedim yine almadın ztn char satılmazsa bir kaç güne satış durdurulacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eurpean -- 7 Ağustos 2008; 10:07:01 >

• 82 lvl eldoradodakı nuker charımla takas dusunrsen ekle msne konusalım
    vlkn.gndz@hotmail.com
    http://forum.donanimhaber.com/m_25580936/tm.htm
  • quote:

Kardeş istediğimi demekte özgürüm,şunlara bak

sen birkere neden onların bunun arasına öle bi fark var söliyeyim onlar çin karakter istediği kadar pot basar şu bu hem ikside str ama bu europa int yani onları 2 gün bırak bakma başının çaresine bakar ama bunun öldüydü kalktıydı gitmekti derken ooooooo 90 staf deniyor boru değel o yüzden yazıcağın yazıyı iyi yaz yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoreaN_PridE -- 16 Ağustos 2008; 19:39:20 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.