Şimdi Ara

AMAN DİKKAT BEN YANDIM SİZ YANMAYIN!! 8800 ARTE REPLİKA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    KULLAN AT.....TELEFONLARIDIR.YENİ İSİM BULDUM......1AY KULLAN AT......SEVGİLER
  • abi nasi becerdin butun tuslari sokmeyi valla helal olsun
    o telefonla orjinali arasindaki tek fark orjinalindeki telefonun tasi biraz daha buyuk ayrica sen demissinki
    Tuşları bildiğimiz japon yapıştırıcısı ile yapıştırmışlar.

eger ole bi problem olsaydi 1 ayi gecmezdi daha aldigin gibi elinde kalirdi tuslar
  • Evet arte leri gödüm 200YTL veririm yani birebi kopya olanına bunu zaten yanında gezdireceksin fazla kapağını acık kapammak lazım zaten adam sahtesini yapıyo birde kalitesli mlzeme niye kullansın aynı malzeme kullansa zaten fiyat aynı olur :)
  • Arkadaşlar tekrarlıyorum lütfen paranızı heba edip almayın şu cihazları...
  • quote:

Orjinalden alıntı: guneyonur

Arkadaşlar tekrarlıyorum lütfen paranızı heba edip almayın şu cihazları...

İŞTE KULLANICI GÖRÜŞÜ.....................SİZ DEVAP EDİN ÖVMEYE .......BOL BOL ATIN ATINDA İNSANLARIN 100-200-300 YTL LERİNİ ALMAK İÇİN.....ARKADAŞIMIZ KULLANMIŞ VE DE SON SÖZÜ SÖYLEMİŞ.......BAŞKA SÖZE GEREK VARMI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 28 Ağustos 2008; 18:38:47 >
  • bende f899-988 var bazen benimkide açılmıo bazen tel kapalıyken almıo şarj ama çok manyak cihaz şimdi sroun kalmadı gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_darthy

bende f899-988 var bazen benimkide açılmıo bazen tel kapalıyken almıo şarj ama çok manyak cihaz şimdi sroun kalmadı gibi

dj_darthy
    Çavuş

24 Ağustos 2008; 13:06:57

--------------------------------------------------------------------------------

WİFİLİ BİR tel YADA PDA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

WİFİLİ YADA PDA TELEFON ALMAYI DÜŞÜNÜPDE BU TELEFONDAN ALMAM GERCEKTEN BU İŞLERDEN ANLADIĞININ KANITI GİBİME GELİYOR.ARKADAŞIM...SEVGİLER KARDEŞİM...GÜLE GÜLE KULLAN MEMNUN OLDUĞUN f 988 Mİ989Mİ......?
  • Yukarıdaki kullanıcının başına gelenler..Yazık.. Bizleri kandırmak ne kadar kolay. Kaliteyi ucuza almayı istememiz yüzünden, binbir güçlükle kazandığımız 3-5 Lirayı bu şekilde çar çur ediyoruz. Yazık oluyor yurdumun güzel insanlarına !?
    Yukarıda mesaj yazan arkadaşımız sadece bu 'başlıkta' bir örnek. Forumu incelerseniz benzeri bir çok mağdur olduğunu görürsünüz.. Bakalım ne zaman akıllanacağız ? Geçmiş olsun arkadaş !

siz böyle diyorsunuz ama ben dun aldım ve inceledım orjnalıyle cok farkı yok..ters cevırınce sessıze alıyor,hreket sensoru mevcut..camera 3.2mp ve ses kalıtesi mükemmel....orjinaline 1800 vericegime bundan 3 tane alır deiş degişik kullanırım daha iyi
    arkadaslar hiç kimsenin lafına bakmayın alın elinize inceleyın,malzemeden anlarsınız zaten neyin ne oldugunu...

İSTEYEN VARSA HEMEN ALIP GÖNDEREYİM.. (tabi bunu elden degil gitti gidiyo üzerinden filan yapabilirim ancak)

• Bazı modeller idare eder.. Tabi mp3 çalar olarak Mp3-Mpeg4-Radyo-Tv.. Daha ne olsun ? İllaki alacağım diyorsanız internet üzerinden (forum dahil) almayın. Bildiğiniz bir telefoncudan alın. Faturada alın.. Buradaki modeller biraz dandik gibi Bu modeller daha güzelhttp://www.solomobi.com/category.asp?lx=small&anid=1&nid=119 Bunlar

• arkadaşlar 1 yıla yakındır forumu özenle takip ediyorum.ama özellikle şu son 1 haftadır çin malı 8800 ve 8600 luna modelleri konusundaki yorumları inceliyorum.önceden kötüleyip sonradan alıp telefonlardan memnun kalan üyeler var dı incelediğim kadarıyla.ama ben yandım siz yanmayın diyip ah çeken üyelerde yok değildi.ben bu konuyu takip ettiğimden beri bu çin malı 8800 artelere merak sardım ve çok beğendim hatta alıyordum ancak bir araştırıp öyle alayım dedim.hatta elimde nokıa 2008 çıkışlı bir 6300 vardı kafa kafaya takas teklif dahi ettiler ancak pek aldırmadım.orjinal 8800 arteleri sordum 2000 ytlden 2800 ytl varan fiyatlar biçti telefoncular bende iyice ısındım bu tellere hatta bir keresinde telefoncuda bayada kurcaladım telefonu ama tereddütlerim ve aklıma gelen başıma gelir korkuları taşıyorum.ee pekte kolay bir karar değil kvklı bir aleti kore malı bir tele takaslamak.vallahi içimi bişeler kemiriyo ACABA ALSAMMI pİşmAn OlUrUm AlmASAmMı? bu soru içimi kemiriyor ama bir yandanda o tedeki karizma duruş beni çok etkiliyor.bilmiyorum çin malları ve kore mallarını klonlayıp satıyolarmış.3310 5210 vs.10 senelik parçaya çıkan tellerin imeilerini klonlayıp satıolarmış.tkdan istersen bak diyip keriz yerine koyuyolarmış milleti.hatta tkdan teyit edenlerde rahatça kullanırım derken 1 ay sonra gelen klon mesajlarıyla şoke oluyorlarmış.malzeme konusunda birşey diyemem ama tel güzel görünüş itibariyle fakat şuda varki klon telefonla milleti ne kadar kandırırsan kandır içinde bişeler hep eksik kalacaktırçhadi onuda kendine yedirdin yarın öbürgün piyasası olacak mı bu telin.arkasına çakma finland stickeri atmayla olmuyo bu işler bence.hadi sticker işini hallettin aleti orjinal nokıa gibi gösterdin için o yönden biraz rahatladı peki ya arızalanırsa yarın öbürgün ben ne yaparım aldığım telefoncuda bakmazsa param sokağamı gidecek?vallahi içim elvermiyor kvklı cihazı böle aletlere takaslamayı ama görünüş o verdiği hoş his felann kafamı çok kurcalıyor.3120 veyasamsung u800 de tercihlerim arasında ama bilemiyorum net ve kar amaçlı göz boyayan yorumlar değil harbi delikanlı gerçek yorumlar bekliyorum.

saygılar.

• Merak ettiğin soruları yine sen cevaplamışsın. Bize söyleyecek pek bir şey kalmamış
  • Uyarı için sağol..
  • geçmiş olsun
  • Finland malını kesinlikle tawsie ederim çin malıyla lakası yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: angelus26

Finland malını kesinlikle tawsie ederim çin malıyla lakası yok

Benim cihazın arkasında da Made in Finland yazıyordu

Arkasında yazan hiçbirşeye aldanmayın.Hepsi birebir çin malıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuZZLuCK

tus takimindaki 1-2-3-4-5 tuslarinda degisik cizgiler var.. bunlar mi tel'in sahte yada cin mali oldugunun gostergesi.

gecen gun bir cep. tel. bayisinde nokia 6300 inceledm 1-2-3-4-5 tuslarinda aynen bu cizgiler vardi :S

onlar arapça arkadaşım yanlış hatırlamıosam bilmeden atma derim adam salakmı telefonun aynısını yapıo orjinal olmadıını tuşlarından belli etsin:D o yazılar genelde paralel ithalat yoluyla gelen cihazlarda oluyor
  • Benimde canım yandı bu 8800Arte'den öyle bi heves elimdeki sirocco kasalı 8800'ımı 0 ayarında 0 sorunsz gül gibi telefonu satıp bunun görüntüsüne aldanarak aldım.Aradan 2 hafta geçti şarj almadı cihaz 35 TL verip yaptırdım şarj soketi yanmış dediler.Eve geldim şarja taktım doldu 2 gün kullandım diğer gün bitti şarjı şarj etmek için taktım ama yine tık yok Tamir eden telefocuya götürdüm dedim böyle böyle bana demez mi çin malı cihazların hiç bi şekilde satış&tamir garantisi yok 1 ay öncesine kadar çekmecemde yatıyordu 375TL verip al kullanama.Bugünlerde eski bi telefoncu abime verdim oda tamirci bi arkadaşına vermiş 90TL masraf yapmış şu an kullanıyor ama yine sorunlu ses gidip gelmesi konuşma yarıda kesilmesi vs.Yani Siz siz olun belirli sitelerde bu tür cihazları "Birebir made in finland,MadeBy Nokia,Bütün özellikleri aynı,şöyle garanti böyle garanti,prestij,karizma " adı altında satan kişilerden kesin kes uzak durun.Bunların birsürü modeli var yok carbon yok safir yok gold hiç birine aldanmayın sakın.Sitelerde ilan altında bu cihazları övücü birsürü özellik gibi söylenen kelimeler yazılı.Sadece bu cihazlar değil çoğu çin malı telefon için geçerli bu söylediklerim.Ben ve benim gibilerin canı yandı bu tür cihazlardan.Hem paranıza yazık hemde yüksek SAR değerleri yüzünden sağlığınızla oynamış olursunuz.Orjinal olsun 6300 Olsun.

• İşte kullanıcı görüşü bu mallartı burada öven ve satanların yazdıklarına değil....kullananlara inanın ve de bu malları almayın beyler paranızı gidip bir dilenciye verin hiç olmassa sevap kazanırsınız......
  • quote:

Orjinalden alıntı: angelus26

Finland malını kesinlikle tawsie ederim çin malıyla lakası yok

adamlar her bir şeyini kopyalayabiliyorlar ; made in finland mı yazamıcaklar
  • Gerçekten bu tip cihazlara vereceğiniz paraları bi hayır kurumuna camii yapımına falan bağışta bulunun.Paranızı sokağa atmamış olursunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.