dostum ben sana pm attım telefon numaranı paylaşırsan gruba alacağım oradan konusabiliriz |
AMASYA 15. Piyade Eğitim Tugay / 21 Kasım (2. sayfa)
-
-
direk grup linki yok muydu ?
Bağlantıyla gruba davet etme
Grup yöneticisi sizseniz diğer kişilerle bir bağlantı paylaşarak onları gruba katılmaya davet edebilirsiniz. Grup davet bağlantısını paylaşmak için:
- WhatsApp’taki grup sohbetine gidin, ardından grup konusuna dokunun.
- Alternatif olarak, SOHBETLER sekmesinde gruba dokunup basılı tutun. Ardından
- Diğer seçenekler > Grup bilgisi’ne dokunun.
- Bağlantı yoluyla davet et’e dokunun.
- WhatsApp ile bağlantı gönder, Bağlantıyı kopyala, başka bir uygulama üzerinden Bağlantıyı paylaş veya QR kodu seçeneklerinden birini seçin.
-
Merhaba ben pm atamıyorum, siz bana pm atabilir misiniz WP grubu için. Son çare şuradan bir kaç bilgime erişebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydut64 -- 10 Kasım 2020; 16:26:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: haydut64Merhaba ben pm atamıyorum, siz bana pm atabilir misiniz WP grubu için. Son çare şuradan bir kaç bilgime erişebilirsiniz.
pm attım
-
Teşekkürler pm geldi ama cevaplayamıyorum buraya cep telefonu numaramı vermekde istemiyorum açıkçası. :)
"Özel mesaj sistemini kullanmak için profil ayarlarınızdan sms onayını yapmanız gerekiyor. Profil ayarlarına gitmek için tıklayın"
-
quote:
Orijinalden alıntı: haydut64Teşekkürler pm geldi ama cevaplayamıyorum buraya cep telefonu numaramı vermekde istemiyorum açıkçası. :)
"Özel mesaj sistemini kullanmak için profil ayarlarınızdan sms onayını yapmanız gerekiyor. Profil ayarlarına gitmek için tıklayın"
siz bilirsiniz
-
Beyler benim de 21-25 Kasım teslim tarihleri beni de gruba alabilir misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X