Şimdi Ara

Amatör Klip Çektik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KuraK-Anklara Lise cagında elimize kamera alıp bunu cekmıstık yuxexes te oynatmayı da basarmıstık.Hiç internete verip yorum almamıştım şimdi yapayım dedim.3 senenin ardından şimdi yenisini cekiyoruz üniversiteli gençler olarak onu da yakında koyarım.

http://video.google.com/videoplay?docid=9098938267300639936&q=giray+tek+istedi%C4%9Fim&total=5&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

• video açılmıyor linki kontrol et istersen
  • Baktım hocam açılıyo seninki hiç açılmıyosa video.google.com dan "giray tek istediğim" diye aratırsan gelir
  • guzel ankara temalı bi klip
  • Güzel olmuş Başarılarınızın devamını dilerim..
  • güzel olmuş, tebrik ederim
    bu tür amatör çekimlerde ses sorun olabiliyo, ama sizin klip olduğu için dış ses olmuyo haliyle
    kamera olarak dv kamera mı kullandınız? montajı hangi programla yaptınız ?
  • yok o zmnlar dv ler yoktu bildiginiz handycamle usb den atıyoduk ulead video studio ile editledim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf çekmek yasak!!!
    15 yıl önce açıldı
    Amatör Çekimlerim..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tebrikler.
  • efektleri nasıl yaptınız mesela kız yok oluyo yeniden geliyo felan
  • Gercekten tebrikler, ben cok basarili buldum. yenisini cektiginizde de, burada yayinlarsaniz sevinirim. Basarilar...
  • tebrikler arkadaşım cok iyi bir klip
  • herkese çok teşekkür ediyorum kaybolup yok olma için iki farklı (kızla ve kızsız)sahne çekip araya küçük bir geçiş efekti koyuyorsunuz.
    Klip çekimi herkesin yapabileceği birşey bence. Yenisine az kaldı....
  • Arkadaşlar yogun çabalr sonucu ikincisini de çekmiş bulunmaktayız iyi seyirler diliyorum herkese...

http://www.pikniktube.com/v/d1134490b49b8fc31ed121dd5c86b222/u/255478/Giray_-_Benim_Hikayem

cekim teknikleri ve senaryodaki ilerleme umarım goze carpar valla 1 aydır ugrasıyorum :DDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DawnUnder -- 14 Nisan 2008; 15:05:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.