Arkadaşlar amatör ligde futbolcu olmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim. Santrafor oynuyroum. Altyapıda oynamak istemiytorum bu yüzden direk amatör bir takımda oynamak istiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?
Hiçbir takım direk almaz tecrübe yoksa, oturduğun semtte ki belediye stadına git ve idman saatlerini öğren yaşına göre.. sonrada hocayla konuş en az 5-10 takım vardır stada bağlı illaki biri alır yetenekliysen
Olabilir
Takım seçmeleri oluyor git kendini göster girersin amatörde 40 yaşında adam bile oynuyor Zevkine oynayanlar çok
quote:
Orijinalden alıntı: Very Big
Takım seçmeleri oluyor git kendini göster girersin amatörde 40 yaşında adam bile oynuyor Zevkine oynayanlar çok
Ben amatörden başlayıp ta yükselmek istiyorum3.lige veya 2.lige çıkmayı hedefliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: orcun170
quote:
Orijinalden alıntı: Very Big
Ben amatörden başlayıp ta yükselmek istiyorum3.lige veya 2.lige çıkmayı hedefliyorum.
İlin takımlarından birinin altyapısında oynayacak gibiyim.Hocanın numarası var arayıp antreman saatini sorucam. Yazın başvurdugum takım beni bu takıma yönlendırdı. Takım u17 de şampiyonluga oynuyormuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme