Şimdi Ara

Amatör olarak çekeceğimiz filmin tek sahnelik bölümü! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
2.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Balkondan hedefi vurunca, hala orda niye oyalanıyor? Çay kahve mi bekliyor? Hadi o kahve bekledi. Ona ateş eden niye o kadar bekliyor?
    Daha çok eleştiri yapılabilir ama amatör çekim için güzel.
  • efektler tamamen after effects ile yapılmıştır. yalnızca yere düşen adamdan çıkan kanlar efekt değildir. herkese eleştirileri için çok teşekkür ederim
  • Bence güzel olmuş efektler falan
  • beyler torrentlere düştü 110 la çekiyorum ben
  • silah oyuncak :D
  • melodi olarak lp çok güzel olmuşş
  • silah tabiki oyuncak o şartlarda imkanlar çok kısıtlıydı ancak şu an daha profesyonel ekipmanlar v.s kullanılıyor
  • İzliyorum.
  • HD'si ne zaman nete düşer?
  • süpersniz
  • youmlar için sağolun arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

silah oyuncak :D

Sana öyle geliyor. O silahı günlük 1000 dolara kiralamışlar.
  • ya bırak efek mefek gir banyoya bide teyp koy giden günlerim oldu söle tamam
  • Farcry müziği iyi olmuş..Bu arada bu da benim yaptığım film.Animasyon..Fakat şans eseri herlde ama senin filmin animasyon versiyonu gibi olmuşŞansa bak

• tebrikler.eleştirmek serbest madem :)

daha çok mantık hataları ;

apartmanın köşesinde bekleyen adam hedefi neden kendisi vurmuyor?amaç kimliğinin saptanmaması ise neden cesedi ortadan kaldırıyor?inşaatta ki suikastçiye ateş açılıyor,o da odaya doğru rastgele ateş açıyor,hedefi de görmeden.Şarjörü bitince şaşırıyor,halbuki zaten tek şarjörle geldin,adın gibi biliyorsun.Cep telefonu çaldığında ben bir şey gizliyorum rolünü çok iyi oynamışDiyaloglar geliştirilmeli.

Bana göre efekte dayalı filmler ile uğraşmak yerine gerilim,drama veya sağlam konusu olan düşündürücü,süpriz niteliği taşıyan filmler çekebilirsiniz.Örn:schweppes kısa film yarışmaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeepers_creepers -- 26 Ağustos 2009; 20:27:18 >
  • güzel olmuş kardeş oyuncular kimler ?
  • 1.40-1.45 arası bana Max Payne'i hatırlattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeepers_creepers

tebrikler.eleştirmek serbest madem :)

daha çok mantık hataları ;

apartmanın köşesinde bekleyen adam hedefi neden kendisi vurmuyor?amaç kimliğinin saptanmaması ise neden cesedi ortadan kaldırıyor?inşaatta ki suikastçiye ateş açılıyor,o da odaya doğru rastgele ateş açıyor,hedefi de görmeden.Şarjörü bitince şaşırıyor,halbuki zaten tek şarjörle geldin,adın gibi biliyorsun.Cep telefonu çaldığında ben bir şey gizliyorum rolünü çok iyi oynamışDiyaloglar geliştirilmeli.

Bana göre efekte dayalı filmler ile uğraşmak yerine gerilim,drama veya sağlam konusu olan düşündürücü,süpriz niteliği taşıyan filmler çekebilirsiniz.Örn:schweppes kısa film yarışmaları

o tip film çeken çok amatör yapımcı var. ve artık iğrendim o tip filmlerden. özentilik gibi oldu film çeken yapımcılar arasında. önüne gelen düşündürücü filmler yapıyor. var mı bu tarz film yapan hiç? ben görmedim. bizimkisi ilk olsun dedim ve bugüne kadar izlediğim amatör filmlerde olmayan efekt ve aksiyonların olması için elimizden geleni yapıyoruz ekip olarak. inşallah çok fazla zorluklarla karşılaşmadan bitirebiliriz de kendi çapımızda bir ilk yaparız

• Valla samanyolunda çıkan dizilerden daha kaliteli olduğunu söyleyebilirimYalnız şöyle birşey söyleyeyim bende ae kullanıyorum efektler çok hazır olmuş duvarda açılan delikler falan ama inşallah daha başarılı olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.caner

Valla samanyolunda çıkan dizilerden daha kaliteli olduğunu söyleyebilirimYalnız şöyle birşey söyleyeyim bende ae kullanıyorum efektler çok hazır olmuş duvarda açılan delikler falan ama inşallah daha başarılı olursunuz

yorumun için teşekkürler caner. yalnız duvardaki delikler hazır derken ne demek istedin anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.