Şimdi Ara

Amazaon İnceleme Ge62 Apache Pro 004 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
6
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cihazla ilgili sorun sıkıntı olursa burda bi kısmını hallettik

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113364872&p=1#113364872

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ettiğim bir kaç soru var , amazonda vergi falan herşey bir ödemenin içindemi , yani siz bilgisayarı alırken gümrük problemlerinizi falanda halletmiş oluyormusunuz .
  • Anlamadım neden böyle benim aldığım modeli alıp harici olarak bir 256gb ssd seçip deneyebilireniz belki öyle olur cihazda kesin karardaysanız amazon konusunda MühendisMurat arkadaşa sorun bence...

@Iforgotpassword

Şimdilik kullanımda hata fln almadığım için bios fln güncelleme ihtiyacı hissetmedim ama bi ara yapacağım bişeylerde manuel çok uzun ya bu msi için live uptade 6.0 lı son sürümü kurdum çalışmadı neden acaba onlar msi anakart ekran kartı yada masaüstü pc ler için mi?

@srenkenstein

Ödeme yaparken 30$ kargo ürün ve ürünün %20 si vergi olarak kesiliyor sonra normal kargo gibi kapımıza kadar geliyor 2 ay içinde gümrükte işlemyapılmazsa %20 tekrad karta yatıyor veya yapılırsa fazla kesilen ücret yatıyor , biz sadece bekliyoruz...

@ARTUR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CsGoPlayz -- 9 Mart 2016; 16:28:52 >

• CsGoPlayz C kullanıcısına yanıt
    güzelmiş bilseydim zamanında ordan alırdım .
  • nvme ssd destekliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Pcie yüksek hızlı ssd lerden bahsediyorsanız 2200mb-1600mb evet 2 adet m.2 girişi var bunlara 950 pro gibi ssd ler takılınca o hızlarda oluyor bende 850evo var deneme olayım olmadı...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.