Şimdi Ara

amaze 4g mi yoksa sensation xe/xl mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biliyorum zor bi soru.. üniversitede final sorusu olabilir.. ama ben harbiden çıkamadın işin içinden.. kamera konusu önemli benim için.. yardımlarınızı bekliyorum.. hangisi alınmalı ? amaze 4g mi yoksa sensation xe/xl mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: maydanozl

biliyorum zor bi soru.. üniversitede final sorusu olabilir.. ama ben harbiden çıkamadın işin içinden.. kamera konusu önemli benim için.. yardımlarınızı bekliyorum.. hangisi alınmalı ? amaze 4g mi yoksa sensation xe/xl mi ?

amaze 4g 4g desteği olduğu için bayağı ağır 173gr bu ağırlığı taşımanı tavsiye etmem. kamera çok önemliyse xe ile xl arasında xl in kamerası biraz daha iyidir ama diğer özellikler olarak xe öndedir. Kamerasi en iyi olsun dersen 4s alman gerekir. yerinde olsam xe alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYcaps

quote:

Orijinalden alıntı: maydanozl

biliyorum zor bi soru.. üniversitede final sorusu olabilir.. ama ben harbiden çıkamadın işin içinden.. kamera konusu önemli benim için.. yardımlarınızı bekliyorum.. hangisi alınmalı ? amaze 4g mi yoksa sensation xe/xl mi ?

amaze 4g 4g desteği olduğu için bayağı ağır 173gr bu ağırlığı taşımanı tavsiye etmem. kamera çok önemliyse xe ile xl arasında xl in kamerası biraz daha iyidir ama diğer özellikler olarak xe öndedir. Kamerasi en iyi olsun dersen 4s alman gerekir. yerinde olsam xe alırım.

öncelikle cevabınız için teşekkürler.. ağırlık benim için önemli değil.. aksine benim için tercih nedenidir.. saçma olabilir ama ağır telefon daha hoşuma gidiyor.. arkadaşta s2 var.. çok hafif telefon.. eline aldığın zaman içi boş gibi duruyor.. yani bana öyle geliyor.. xl hoş telefon ama beni en az 3 sene idare etmesini istiyorum telefonun.. tek işlemci olması benim için soru işareti oldu.. amaze 4g'nin kamerası xl'den çok mu kötü ?

• birde forumlardan okuduğum kadarıyla amaze 4g htc'nin en iyi kamerasına sahipmiş.. bu doğru mu ?
  • yardım edecek kimse yok mu ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_56007770/mpage_1/key_amaze/tm.htm
    burda kullanan arkadaşlar yazmış herşeyi burayı okusan iyi olur
    ama benim sana tavsiyem amaze alman gercekten cok iyi bir cihaz xe den her yönüyle üstün diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMIKRON

http://forum.donanimhaber.com/m_56007770/mpage_1/key_amaze/tm.htm
    burda kullanan arkadaşlar yazmış herşeyi burayı okusan iyi olur
    ama benim sana tavsiyem amaze alman gercekten cok iyi bir cihaz xe den her yönüyle üstün diyebilirim.

Mesela hangi yönüyle üstün ? İşlemci olarak degil, müzik olarak degil, ekran ve çözünürlük olarak da degil bildigim kadarıyla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekran ayni zaten ,islemci amaze icin daha iyi diyorlar, htc nin en iyi kamerasi amaze icin uretilmis , amaze de 1gb xe 750 mb vs vs beni pek muzik ilgilendirmiyor ama xe kotulemiyorum iyi telefon amaze xe den 1 gomlek ustun tabi bana gore bende cok arastirdim ben uygun bulursam ya amaze alacam ya da raider sende arastir tabi raider tr calisirmi bilmiyorum ama raider da cok iyi telefon hd ekrana sahip...

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/iste-HTC-Raider-4G-15-GHz-cift-cekirdekli-islemci-ve-45inc-qHD-ekran-bir-arada.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMIKRON -- 25 Ocak 2012; 8:00:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.