quote:Orijinalden alıntı: muratal quote:Orijinalden alıntı: Exvision Angry Birds'ü hiç sevmeyen biri olarak bu oyununda kötü olacağı kanaatindeyim. Bence bu farklı bir oyun olmuş. :) Bakacağız artık.
quote:Orijinalden alıntı: Exvision quote:Orijinalden alıntı: muratal quote:Orijinalden alıntı: Exvision Angry Birds'ü hiç sevmeyen biri olarak bu oyununda kötü olacağı kanaatindeyim. Bence bu farklı bir oyun olmuş. :) Bakacağız artık. Bekleyip görelim hocam beğeneceklerini düşünüyorum. :)
quote:Orijinalden alıntı: Exvision quote:Orijinalden alıntı: muratal quote:Orijinalden alıntı: Exvision Angry Birds'ü hiç sevmeyen biri olarak bu oyununda kötü olacağı kanaatindeyim. Bence bu farklı bir oyun olmuş. :) Bakacağız artık. Bekleyip görelim hocam beğeneceklerini düşünüyorum. :)
quote:Orijinalden alıntı: muratal quote:Orijinalden alıntı: Exvision quote:Orijinalden alıntı: muratal quote:Orijinalden alıntı: Exvision Angry Birds'ü hiç sevmeyen biri olarak bu oyununda kötü olacağı kanaatindeyim. Bence bu farklı bir oyun olmuş. :) Bakacağız artık. Bekleyip görelim hocam beğeneceklerini düşünüyorum. :) Neden 3 kez alıntı yaptın?
quote:Orijinalden alıntı: Exvision quote:Orijinalden alıntı: muratal quote:Orijinalden alıntı: Exvision quote:Orijinalden alıntı: muratal quote:Orijinalden alıntı: Exvision Angry Birds'ü hiç sevmeyen biri olarak bu oyununda kötü olacağı kanaatindeyim. Bence bu farklı bir oyun olmuş. :) Bakacağız artık. Bekleyip görelim hocam beğeneceklerini düşünüyorum. :) Neden 3 kez alıntı yaptın? Farkında bile değilim hocam öyle denk gelmiş.