Şimdi Ara

Amazon 650 euro müthiş hazır kasa sistem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Çok ciddiyim görmüş olsaydım ben de alır daha sonra satardım.
  • HAKANC81 H kullanıcısına yanıt
    30€ dan sonra ekstra vergi veriyorsun ürün geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sağolun arkadaşlar gelince gerekli testleri yapıp ss atarım. ürün 550 euro 100 euro da vergi devletin aldığı toplamda 650 ediyor. tabi 100 euro sonradan geri iade de olabilir bazen gözden kaçıyor gümrükte direk geçiyor. bir keresinde amazon 2 kuruş iade yapmıştı fazla alınan vergiden dolayı. keşke ülkemizde de şu ticari anlayışı görebilsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKANC81

Amazon siparis edilen urunler gumrukte takilmiyor mu nasil gelicek tr ye 650+euroluk kasa yurtdisi alisverislerde tecrubem yok aydinlatirsaniz sevinirim arkadaslar sinir 30€ degil mi ??

Amazon gönderildiği ülkenin KDV'sinden muaf şekilde tutup gümrük vergisini hesaplayıp ödetiyor ilk alırken zaten herhangi ekstra bir işleme gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DooMSTime01

sağolun arkadaşlar gelince gerekli testleri yapıp ss atarım. ürün 550 euro 100 euro da vergi devletin aldığı toplamda 650 ediyor. tabi 100 euro sonradan geri iade de olabilir bazen gözden kaçıyor gümrükte direk geçiyor. bir keresinde amazon 2 kuruş iade yapmıştı fazla alınan vergiden dolayı. keşke ülkemizde de şu ticari anlayışı görebilsek.

Amazon Türkiye'ye geldiği an Spotify gibi kısa süre içinde kaçar ve komple kapıları kapatır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.