Şimdi Ara

Amazon.com'dan Alisveris (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
21.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • amerikadaniste güvenlimi ? bana çok saçma geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takaya

Merhaba,

Belirttiğiniz ürünü Amazon.com'dan satın almanız mümkün değil. İki nedeni var:

1- Amazon.com kitap, CD, DVD dışındaki ürünleri Türkiye'ye satmıyor. Daha doğrusu ülke dışına.

2- Son gümrük mevzuatına göre 100$ üzeri ürünler için, ithalat prosedürü işliyor. Amazon ürünü gönderiyor olsaydı bile gümrükten geçirmeniz çok zor. Ürünü ithal ediyormuş gibi bürokrasi ile uğraşmanız gerekiyor.

Saygılarımla.

Ürünü ithal ediyormuş gibi bürokrasi ile uğraşmanız gerekiyor demişin kardeş rica etsem bunu açarmısın ?
  • Amazon com üzerinden istediğiniz bütün ürünleri satın alabiliyorsunuz. ama bazı durumlar var. amazon.com bazı ürünleri göndermiyor. bütün bilgileri doldurup üye oladuğu zaman satın almak isteiğiniz ürüne bakınca "We are not able to ship this item to your default shipping address." diye bir ibare var ise o ürünün sevki amazon.com yapmaz bunun dışında ki ürünler ise sevk olur. ürünleri sepete eklediğiniz ve ödeme ekranına gelince kargo bilgisi bulunuyor. amazon.com 3 çeşit kargo uyguluyor. bunlar gönderim süresine göre değişen fiyatları var. ben standartı kullandığım için ürün başına 4 $ bir şey alıyorlar. amazon.com paket başına değilde ürün başına kargo hesaplıyor. bu standart uygulama ürün için 18 ile 30 işgünü süre biçiliyor. hızlı gönderi ise 25 $ olması gerek. tam hatırlamıyorum. bunu seçtiğiniz zaman ürün 4-5 iş gününde eliniz de oluyor. bir de vergi olayı var. bunun için toplam ürünün 75 euro nun altında olması gerekiyor yoksa vergi ödemeniz gerek. bir de aynı üründen 4-5 tane almamaya dikkat edin ürüne gümrük el koyabiliyor ve geri alması çok zor oluyor. amazon.com cd, kitap gibi ürünlerde çok ucuz. bulamadığız filmleride satın alabilirsimiz. bir de stok adetlerine dikkat edin stokları ürünleri seçerseniz daha hızlı kargoya veiyorlar. amazon.com kargoya vermeden parayı çekmiyor. türkiye de bütün sitelerde çok daha iyi çalışan müşteri hizmetleri var. e mail soru sorun mutlaka dönerler. hatta telefonunuzu yazın sizi ararlar. ürünlerin size ulaşmasında mutlaka yardımcı olurlar. aslında tek sorun 75 euro luk vergi muhafiyeti. bu 150 euro yeni yasa ise yarıya çekildi. vergi durumu varsa da gümrükün belirlediği tutarı ödeyerek ürününüzü alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulancak05 -- 25 Mart 2012; 20:28:37 >

• http://www.amazon.com/SanDisk-Sansa-Clip-Player-Black/dp/B002MAPT7U/ref=dp_cp_ob_e_title_1/186-1890874-5890163

arkadaşlar bu ürünü türkiyede bulamıyorum. oradan almak istiyorum. sepetime ekleyip ödemeyi yaptığımda. Yok vergi yok gümrük sorunu vs. yaşamadan direk 35$ lık ücreti dışında ücret ödemeden rahat rahat alabilirmiyim. .( yada bu ürünün türkiyede adam akıllı yerlerden (teknoloji stores..) satışını şu aralar gören oldumu. Lütfen (gittigidiyor, sahibinden vs olmasın. güvenim sasrıldı o sitelere karşı)

Herkese teşekkürler

• yaa beyler amazon'dan kaykay'da alınmaz mı?... hayır bazıları elektronik alınmıyor diyoda?..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.