Şimdi Ara

Amazon.com dan Tritton AX PRO 5.1 Dolby Digital Kulaklık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dts yok sanırım bende dts destekli bir oyun-film kulaklıgı arıyorumda bulamıyorum.
  • Marvelx O kulaklığın aynısından bende var bir süre önce yurtdısından almıstım Tritton Axpro. Cihazı artık kullanmıyorum eğer niyetliysen cihaz şu anda satılık
  • @kralkoska kardesım eger yanlıs anlamazsan bende arastırma yapıyorum neden satıyosun acaba urunden memnn degılmısın sıkıntımı yasatıyo ya da deneyımlerını paylasırımısn....
  • Benim bildigim piyasada zaten DTS destekli wireless oyun kulakligi yok. Hicbir markada yok.

Olmamasinin sebebi de DTS'in ozel bir lisans satmasi ve DTS ses alabilmek icin en dusuk arayuzun HDMI olmasi, optik kablo ile DTS ses aktarmazsiniz bant genisligi musade etmiyor.

Mevcut wireless oyun kulakliklar modeline gore (Tritton AX 720, Turtle beach,Sharktoon X-tatic, Astro A40 vs...) Dolby Digital Surround Sound, Dolby ProLogic, Dolby Headphone sesleri aktarabilir.

Keske DTS olsaydi...
  • Hatalı bilgi vermeyelim. Bunlar DTS çözmez bu birincisi ikincisi ise güncel HD filmlerin çoğu DTS değil Dolby live destekler. DTS çok ayrı birşey ender bazı kaliteli filmlerde bulunmakta. DTS maliyet yönünde uçuk olduğu için genelde büyük firmalar dolby live tercih ederler. O da gayet iş görür ayrıca.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.