Şimdi Ara

# Amazon.com'dan Türkiye'ye ücretsiz kargolama başlatılsın kampanyası # (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
5
Favori
5.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustaac

Ben de attım.

Çok teşekkür ederim hocam :)
  • Nedir son durum ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • berke.han kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir gelişme kaydedemedik, çok az katılım oldu, öyle duruyor 600 kişi ile malesef :)
  • Uplayalım imza attım diğer forumlarada yazarsanız destek alırsınız hocam.
  • Bende hem imza attım, hemde amazona mail attım konu ile alakalı, ihtiyacı olanların haricindeki arkadaşların yüzünden amazon artık bedava kargo yollamıyor tr ye, suistimal edildiğinden bahsetti müsteri hizmetlerindeki kız, ama yapacak birsey yok, aslında amazon.com'un kargo departmanındaki müdürün iletişim mailini bulmak gerek ve turkıyedeki potansiyeli görmesini saglamak için güvenilir kaynaklardan toplanan imza ve destek verilerini yollasak belki olumlu geri dönüş olabilir...

Edit: Arkadaşlar Amazon.com a yolladıgım maile binaen yolladıkları mail yazısı aşağıdaki gibi ;

Amazon
    Your Account Amazon.com
    Message From Customer Service
    Hello,

I am so sorry for the inconvenience caused to you and you had to contact us.

I understand your concern regarding the shipping rates for Turkey.

To make this right for you, I have forwarded your comments along to the appropriate people on our Customer Service team. We're aware that our choice of services reflects on our business as a whole, and thank you for letting us know about this issue. We will be sure to investigate on this issue and work on it for it to provide you a better service in Turkey.

To make up for any inconvenience caused, I've issued a $5.00 promotional certificate to your Amazon.com account, which will automatically apply the next time you order an eligible item sold and shipped by Amazon.com and doesn't require a claim code. The promotional certificate doesn't apply to items offered by other sellers on the Amazon.com website and won't cover the purchase of gift cards, sales tax, gift wrap, or additional shipping costs.

For more information about promotional codes, including the terms and conditions of use and what happens when you return an order paid for with a promotional code, go to:

http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId*******

It is our privilege to have you as our valued customer & we want to make sure you are always taken care of.

Please be rest assured that we are here to make things easier for you and we'll take every action to prevent you from bearing any loss.

We look forward to hearing from you soon.

Best regards,
    Kunal B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 16 Şubat 2015; 18:22:17 >

• yenfiz kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, böyle bir harekette bulunduğunuz için,

Çok güzel bir davranış ve alınan cevap ta benim için gurur verici.

Aynı şekilde bende Amazon ile bir çok kere irtibat a geçtim, fakat kampanya keşke biraz daha ilgi görebilseydi. fakat görmedi.

Bir çok kişi girip bakmasına rağmen imza atmaya üşendi sanırım.

Tekrar teşekkürler cabalarınız için.
  • yenfiz kullanıcısına yanıt
    lütfen editle o kısmı keza sende biliyorsun ki çok güzel ''suistimal'' edecekler
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Düzeltilmiştir
  • Dogrudan amozon gelsin ayni fiyatlarla. Hem Abd de vergisiz satiyorlar. Buradada aynisini yapsinlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mohijito kullanıcısına yanıt
    onu geçtim bir çok üründe türkiyeye gönderim bile yapmıyor
  • İmzaladım, öyle bir şey olursa şu ana kadar amazondan alışveriş yapmadım ama cidden yaparım.
  • Tam destek veriyoeum amazondan alışveriş yapan biriyim.
    bir imza hazırlamak lazım forum için.

• İmzami attim ve konuyu diger bolumlere tasiyabiliriz dahili bilesenler bolumunden gerekli destek gelir

• Up

Beyler amazon avrupa ulkelerinden kargo parasi aliyor mu ? Benim bildigim sadece Abdden kargo parasi alınmıyor onun disinda her ülkeden alıyorlar.

• İmzaladık bakalım....
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.